«Ворскла» відбирає очки у «Динамо»

Команда Василя Сачка на засніженому полі грає внічию з киянами

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбувся матч 17-го туру «Ліги Парі-Матч» між полтавською «Ворсклою» та київським «Динамо». Не зважаючи на снігову заметіль, служи стадіону розчистили поле і матч відбувся. Київське «Динамо» — ледь не єдиний позитивний спогад вболівальників «Ворскли» у цьому сезоні. Не відомо, чи зуміє «Ворскла» знову відібрати очки у киян, а можливо й створити сенсацію, та ті нечисленні вболівальники, яких не злякала погода чекали саме цього. Зрештою для «Ворскли» це останній домашній матч у 2016-му році. А зважаючи на фінансові негаразди клубу, цілком можливо, що для деяких футболістів ця гра — прощання з полтавськими вболівальниками. Яким воно буде, залежить від футболістів.

«Ворскла» — «Динамо» 2:2

«Ворскла»: Непогодов, Сімінін, Дитятьєв, Чеснаков, Пердута, Кобахідзе, Ткачук, Турсунов, Одарюк (Бартуловіч, 58), Кравченк (Загорулько, 89), Ребенок (Зарічнюк, 77)

Головний тренер: Василь Сачко

«Динамо»: Рудько, Морозюк, Ярмоленко, Мораес (Громов, 76), Циганков (Бєсєдін, 58), Сидорчук, Рибалка, Гармаш, Віда, Макаренко, Хачеріді.

Головний тренер: Сергій Ребров

Голи: Сидорчук (4), Ярмоленко (13 пен.) — Турсунов (14), Ребенок (33)

dsc-0476.jpg

Матч розпочався, можна сказати, з місця в кар’єр. На четвертій хвилині блискавична атака динамівців, за дозволу захисників закінчилася ударом Сидорчука, Непогодов був безсилий — 0:1. Гіршого початку не пригадаєш. За десять хвилин ситуація стала ще гіршою, у штрафному майданчику збили футболіста «Динамо». Юрій Вакс вказав на «точку» і Ярмоленко без проблем реалізував пенальті — 0:2. Здавалося б, все.

video.png

video.png

Проте футболісти «Ворскли» вважали інакше. Команда Василя Сачка не збиралася догравати матч. Через хвилину після пенальті Павло Ребенок промчав по лівому флангу у стрімку контратаку і подав під удар Турсунову. Удар Санжара був красивим і точним — 1:2. Не все так просто для киян. 

video.png

Динамівці кілька разів небезпечно атакували, але до гострої загрози свої атаки доводила саме «Ворскла». Після кількох вбивчих нереалізованих нагод полтавці зрівняли рахунок. Це курйозним ударом зробив Павло Ребенок — 2:2. Такого напевно ніхто не чекав. На перерву команди пішли за рівного рахунку.

dsc-0486.jpg

dsc-0488.jpg

dsc-0491.jpg

video.png

У другому таймі «Ворскла» продовжила атакувати і швидко забила. Проте Сандро Кобахідзе перед тим як пробити забіг в офсайд. Полтавцям вдавалися флангові проходи, а от з точністю передач та ударів були проблеми. Був відрізок коли «Динамо» перехопило ініціативу, і здавалося оборона «ворсклян» зараз просяде, але наші хлопці впоралися з навалою. Удар Мораеса через себе, а також постріли Сидорчука і Ярмоленка так і залишилися лише ударами. У середині тайму пожвавити гру вирішив Дмитро Непогодов і вибіг ледь не до середини поля, при цьому на м’ячі і так першими були футболісти «Ворскли». На щастя до загрози це не призвело.

dsc-0559.jpg

dsc-0592.jpg

dsc-0414.jpg

Змерзлі вболівальники на трибунах просили ще голу. Полтавська команда більше не забила, але все-одно закінчила домашні матчі у 2016-му на мажорній ноті, відібравши очки у фаворита. Втретє за сезон вболівальники проводжали команду оплесками, а не свистом.

Види спорту:

Футбольні турніри: