Сергій Ребров: «Могли пропустити більше»

Сергій Ребров

Наставник київського «Динамо» відповів на запитання журналістів

Сьогодні у Полтаві «Ворскла» зіграла внічию з київським «Динамо». Після матчу наставник киян Сергій Ребров дав традиційну прес-конференцію для полтавських журналістів.

Про гру своєї команди і погоду

«Перш за все хочу подякувати працівникам стадіону, адже без них при такій погоді матч напевно не відбувся б. Велика подяка їм за їх роботу. А от ми свою роботу не виконали. Сьогодні за такої погоди на перший план виходили боротьба і концентрація. У першому таймі у нас цього не було. У другій половині зустрічі ми почали створювати якісь моменти, але не забили. Ми програли свою гру, коли втратили перевагу у першому таймі. Були моменти розконцентрації.»

«Тут можна кожен момент назвати переломним. Коли Кобахідзе увесь час втікав від наших захисників, створював гостроту і це потім перетворилося на голи. Таких епізодів було багато і ми могли пропускати ще.»

«У «Динамо» має і атакувати і захищатися вся команда. Сьогодні цього не було. Недостатня концентрація в обороні призвела до того, що ми пропустили двічі, а могли пропустити ще більше.»

Види спорту:

Футбольні турніри: