Жіночий чемпіонат: «Лавина» програла «Дніпровським білкам»

Хокеїстки з Кременчука не можуть перервати серію поразок

У Кривому Розі триває третій тур жіночого чемпіонату України з хокею. Сьогодні кременчуцька команда «Лавина» зіграла з «Дніпровськими білками» з Дніпра. Наша команда вийшла на поєдинок в статусі аутсайдера і на жаль в черговий раз повністю його підтвердила.

«Дніпровські білки» — «Лавина» 7:0 (2:0, 4:0, 1:0)

«Дніпровські білки»: Сакрієрі, Александрова, Коваленко, Яременко, Ценова, Борисенко — Бойко, Соловей, Леоненко, Кутузова, Зебзєва, Побережник, Вечерок, Борисенко, Душацька, Панкова, Коваленко, Шершньова, Корнієнко.

Головний тренер: Сергій Зубков.

«Лавина»: Заіченко, Вовкодав, Павлова, Брусиновська, Співак, Слісенко — Лосєва, Бажан, Лук’янченко, Ільїна, Ніколаєва, Чуракова, Роганова, Панасенко, Лемешко.

Головний тренер: Денис Ісаєнко

Забитими шайбами у матчі відзначилися: 

1:0 — Яременко, 11:27

2:0 — Шершньова, 11:58

3:0 — ?, 16:54

4:0 — ?, 17:05

5:0 — ?, 23:06

6:0 — ?,27:06

7:0 — Шершньова, 42:57

Перші десять хвилин «Лавина» героїчно оборонялася, а воротарт Ірина Заіченко раз за разом рятувала ворота від шайби після помилок оборони. В атаку ж «Лавина» практично не виходила — всі «атакувальні» дії кременчужанок зводилися до того щоб вибити шайбу подалі від власних воріт. Але на 12-й хвилині мур Ірини Заіченко не витримав і ми пропустили. При цьому «Білки» вистрелили дуплетом. Так за рахунку 2:0 команди пішли на першу перерву.

Другий період почався з невеличкої навали «Лавини», але витиснути з неї шайбу так і не вдалося. Натомість коли гра повернулася у звичне русло, «Днпровські Білки» забили ще тричі — 6:0 після двох періодів. Здається інтригу знову достроково поховано.

У третьому періоді «білки» дещо стихли. Хоч атаки на ворота Ірини Заіченко і подовжувалися, наш воротар впевнено їх нейтралізовувала. Проте під шквалом атак Ірина все ж пропустила одну шайбу. Дніпрянки забили і восьмий гол, а ле його суддя аже не зарахував — час матчу було вичерпано.

У підсумку маємо чергову поразку з рахунком 7:0. Останній матч туру «Лавина» зіграє завтра, 15 січня проти харківських «Пантер». Початок об 11:00.

Види спорту:

Футбольні турніри: