ХК «Кременчук» холоднокровно переграє «Донбас» (відео)

Команда Дмитра Підгурського привезла з Дружківки перемогу

Сьогодні у Дружківці відбувся матч чергового туру Української хокейної ліги 2016/2017. ХК «Кременчук» зіграв з місцевим «Донбасом» — перша команда турнірної таблиці приймала другу. Обидві команди відірвалися від суперників, забезпечили собі місце у плей-офф і вирішують хто ж з них стане чемпіоном. Тому матчі між «Донбасом» і «Кременчуком» вже охрестили ель-класико УХЛ.

«Донбас» — «Кременчук» (0-1, 0-2, 0-0)

«Донбас»: Царегородцев (Дяченко з 33:06)); Р. Благой — Шафаренко — Німенко, Побєдоносцев — Яковлевс; Нікіфоров — Буценко — Лялька, Хакімов — Кугут; Кочетков — Бондарєв — Захаров, Петрухно — Алексюк; Єгоров — Шаманський — Рамазанов, Толстушко, Мазур

Головний тренер: Анатолій Степанищев

ХК «Кременчук»: Захарченко (Петленко); Чернишенко — Кузьмик — Слиш, Башко — Андрейків; Гаврик — Гніденко — Кірющенков, Ісаєнко — Ігнатенко; Петранговський — Гриценко — Коваленя, Романенко — Варивода; Коренчук — Карпенко — Чорний, Мельников — Дегтярьов

Головний тренер: Дмитро Підгурський

Забитими шайбами відзначилися:

0:1 — Коренчук (Дегтярьов, Чорний), 06:13

0:2 — Коваленя (Петранговський, Дегтярьов), 25:06

0:3 — Чернишенко (Андрейків), 33:16.

Перший період показав, що на глядачів чекає запекле видовище, а на хокеїстів — важкий матч. З перших хвилин «Кременчук» залишився у меншості. Господарі цим скористалися і кинулися в атаку, проте довести справу до закинутої шайби не довели. Лмитро Німенко не реалізував вихід віч-на-віч. До речі, варто відзначити, що у ворота кременчужан повернувся Едуард Захарченко. В першому періоді Едуард витягнув все, що летіло в його бік. Партнери віддячили йому голо у ворота опонента. На сьомій хвилині з передачі Дегтярьова відзначився кращий бомбардир команди з Полтавщини Ілля Коренчук — 0:1. За такого рахунку команди пішли на першу перерву.

video.png

У другому періоді торжество кременчужан продовжилося. «Донбас» знову стрімголов кинувся в атаку, а от наші земляки дисципліновано відзахищавшись, організували стрімку атаку на ворота Царегородцева. Це принесло результат — Ігор Коваленя подвоїв рахунок — 0:2.

video.png

Далі більше, на 34-й хвилині влучний кидок вдався Башку, а голкіпер господарів Царегородцев пропустив шайбу між щитками — 0:3. Після цього у ворота «Донбасу» став молодий Богдан Дяченко. На останню перерву кременчужани пішли у гарному настрої і з комфортною перевагу. Залишалося сподіватися, що це не дозволить підрпічним Дмитра Підгурського розслабитися.

video.png

У третьому періоді «Кременчук» зосередився на обороні воріт Едуарда Захарченка. Суперник зміг забити лише з порушенням правил. Кременчужани не розслабилися, втримали оборону і довели матч до заслуженої перемоги. До цього «Донбас» не програвав 14 (!) матчів. Таким чином відстань між кременчужанами і донеччанами скорочується до 3-х очок.

tabl-hock.jpg

Наступний матч команда Дмитра Підгурського зіграє вдома проти «Кривабаса».

Види спорту:

Футбольні турніри: