БК «Полтава» вдруге переграв львівську «Політехніку» (відео)

Підопічні Анатолія Ніщіменка вдруге не залишили шансів гостям зі Львова

Сьогодні у Полтаві у приміщенні с/к ПНПУ ім. В. Г. Короленка відбувся другий матч чергового туру вищої ліги чемпіонату України з баскетболу серед жінок. БК «Полтава» вдруге приймав львівську «Політехніку». У першому матчі туру наші дівчата впевнено розібралися з суперницями і сьогодні були налаштовані зробити те ж саме. Львів’янки сьогодні спробували чинити гідний опір, але у підсумку все-одно поступилися.

БК «Полтава» — «Політехніка» 66:45 (22-11, 19-11, 15-13, 10-10)

БК «Полтава»: Заболотня, Волощук, Кириченко, Пазюк, Ябурова — Шейнерт, Бреславець, Кошляк.

Головний тренер: Анатолій Ніщіменко

«Політехніка»: Дмітрієвич, Малець, Максименко, Кравець, Сметрова — Ядловська, Клинчик, Нагорна.

Головний тренер: Віктор Корягін.

У першому періоді БК «Полтава» як і вчора — швидко пішла у відрив. Триочкові кидки, вдала гра на перехопленні та швидкі атаки і контратаки принесли БК «Полтава» перевагу над суперницями. Єдине, що заважало — запізніла реакція табло. Людина, яка відповідала за вчасну зупинку і відновлення ігрового часу іноді не встигала за ходом гри. Проте це не вплинуло на результат — першу чверть наші дівчата виграли з відривом в 11 очок.

video.png

Другу чверть команди провели у відносно рівній боротьбі. Не зважаючи на невеличку перевагу полтавок, гості подекуди виглядали ефектніше за суперниць. Проте дівчатам зі Львова не вистачило порозуміння на майданчику. Вони почали сперечатися через невдалі ігрові епізоди, і у підсумку дозволили полтавкам відірватися ще далі.

video.png

Так само напруженою була і третя чверть. Обидві команди вже втомилися і на перший план вийшли досвід і впевненість. В обох показниках «Полтава» переважила.

video.png

Остання чветь, як і в першому матчі перетворилася на формальність. Команди зіграли її внічию 10-10, але цей результат вже нічого не вирішив. Кінцева перемога була за нашими дівчатами.

video.png

За матч баскетболістки БК «Полтава» виконали 20 триочкових кидків, сім з яких стали влучними. «Політехніка» виконала 17 кидків з яких закинула дві. Найрезультативнішими серед полтавок стали Вікторія Пазюк та Ксенія Кириченко (по 10 очок), у львів’янок — Ірина Максименко (11 очок).

Види спорту:

Футбольні турніри: