«Ворскла» — «Зоря»: більшість експертів прогнозують нічию

Наші футбольні фахівці поділилися думками щодо сьогоднішнього протистояння ворсклян із «Зорею»

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться матч 20-го туру «Ліги парі-Матч» між полтавською «Ворсклою» та луганською «Зорею». Матч розпочнеться о 17:00. Пряму трансляцію ви зможете побачити на каналі «Футбол 1».

Великий футбол повертається до Полтави після зимової перерви. «Ворскла» за цей час відпустила кількох лідерів і за словами керівників команди омолодилася. Щоправда судячи з минулого туру, омолодилася лише лава для запасних. В гості до команди Василя Сачка приїде грізна луганська «Зоря». Команді Юрія Вернидуба не зможуть допомогти дискваліфіковані Євген Опанасенко та Желько Любеновіч. У «Ворскли» не зможуть грати травмований опорник Олександр Скляр та дискваліфікований Євген Зарічнюк. Натомість готовий до гри захисник Олександр Чижов, якого «Ворскла» днями підписала.

У поєдинку проти «Шахтаря» Василь Сачко зробив акцент на обороні, сподіваючись на контратаки. Тоді «Ворсклі» довелося зіткнутися з суперником, який на голову сильніший. Сьогодні ж до нас завітає команда, з якою «Ворскла» може грати на рівних. Якою буде тактика тренера на сьогоднішній матч, побачимо на полі.

Букмекери віддають невелику перевагу команді з Луганська.

П1 — 3,40     Х — 3,40    П2 — 2,15

А от наші шановні експерти мають іншу думку, щоправда не всі.

Сергій Лукаш: «Ворскла» і «Зоря» зіграють внічию. В принципі гра має бути рівною. Рівень майстерності та підготовки футболістів у команд приблизно однаковий. До того ж цей матч — перший після зимової перерви, який полтавці зіграють перед рідними вболівальниками, тож «Ворскла» не має програти. Прогнозую рахунок 1:1 і гол Чеснакова. Він капітан, і братиме гру на себе«.

Сергій Ходирєв: «Буде дуже важка гра. Думаю сьогодні не переможе ніхто. Мій прогноз — 1:1. Хто заб’є? Важко сказати, але поставлю на Хльобаса».

Юрій Мармач: «Ворскла» переможе. Гра проти «Шахтаря» у 19-му турі показала, що оновлена команда може грати у футбол і має можливості боротися за результат. З «Шахтарем» трохи не вистачило, а «Зорею» має вистачити. Прогнозую рахунок 2:1«.

Іван Шарій: Маємо вигравати! Минула гра довела, що у команди є бійцівські якості. А сьогодні від них можна чекати гарного футболу. Прогнозую і сподіваюся, що «Ворскла» сьогодні переможе з рахунком 2:1«.

Сергій Чуйченко: «Грати проти «Зорі» буде дуже важко, але я вважаю, що „Ворскла“ не програє. Прогнозую рахунок 1:1 і гол Дмитра Хльобаса».

Ігор Кислов: «Зоря» має вигравати. У луганчан і потенціал вищий, і мотивація теж. Команді Юрія Вернидуба дихає в потилицю «Олександрія» і «зоря» не збирається віддавати третю сходинку. До того ж матч проти «Шахтаря» показав, що ніякої думки у грі «Ворскли» наразі не сформувалося. Про що говорити, якщо найбільш креативним у минулому матчі був Павло Ребенок. Прогнозую поразку 1:2 і гол Артура Загорулька».

Види спорту:

Футбольні турніри: