«Олімпік» — «Ворскла»: експерти прогнозують результативну нічию

Полтавські фахівці у своїй більшості не вірять у перемогу полтавців

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. Олексій Бутовського відбудеться матч 21-го туру «Ліги Парі-Матч» між донецьким «Олімпіком» та полтавською «Ворсклою». Матч розпочнеться о 14:00. Пряма трансляція на каналі «Футбол 2».

Формально «Ворскла» сьогодні грає на виїзді, по факту ж «Олімпік» приїде до Полтави. Команда Василя Сачка має перед собою черговий рубікон. У разі перемоги «Ворскла» теоретично ще може потрапити до першої шістки, де продовжить боротьбу за єврокубки. Якщо буде нічия — ці теоретичні шанси зведуться до мінімуму. Якщо ж полтавці програють — про першу шістку можна забути. Завдання про які так багато говорив Василь Сачко остаточно втратять актуальність. У складі полтавської команди всі крім травмованого Олександра Скляра і дискваліфікованого Євгена Зарічнюка можуть грати.

Букмекери у цьому матчі віддають перевагу полтавцям.

П1 — 4,80   Х — 3,55   П2 — 1,77

А от більшість наших експертів не такі категоричні у своїх симпатіях.

Ігор Кислов: «Команди зіграють внічию. Здавалося б „Ворсклі“ більше потрібні очки. Але „Олімпік“ в не надто надійному становищі. За певного розвитку подій донеччан може перегнати „Чорноморець“. Думаю, номінальні господарі теж будуть змагатися до останнього. Сьогодні гратимуть дві рівні команди, тож думаю, що переможця серед них не буде. Прогнозую рахунок 1:1. Заб’є або Артур Загорулько або ж Володимир Одарюк».

Сергій Лукаш: «Буде результативна нічия. „Олімпік“ так як і „Ворскла“ перебуває у підвішеному турнірному стані. В команди Романа Санжара звісно в запасі гра проти „Карпат“, але ж там ніхто не гарантує їм перемоги. Тому сьогодні олімпійці змагатимуться за результат на повну потужність. Я вважаю, що матч закінчиться з рахунком 1:1. Заб’є Володимир Одарюк».

Сергій Ходирєв: «Сьогодні буде нічия. „Ворскла“ звісно має теоретичні шанси потрапити до першої шістки, але складається враження, що команда вже заспокоїлася і чогось екстраординарного не покаже. Прогнозую рахунок 1:1. Думаю, що заб’є Артур Загорулько, якщо звісно гратиме».

Іван Шарій: «Ну сьогодні полтавці точно виграють. У „Ворскли“ є теоретичні шанси на потрапляння до першої шістки. Звісно не все залежить від команди Василя Сачка, але команда боротиметься до кінця. Прогнозую рахунок 2:1 на користь полтавців».

Сергій Чуйченко: «Сачко налаштовуватиме команду на епічну битву. Але хлопцям буде психологічно важко. На них тиснутиме відповідальність. Думаю, що „Ворскла“ і „Олімпік“ зіграють внічию. Мій прогноз — 1:1. Забити має Дмитро Хльобас».

Нагадаємо, що у першому «Олімпік» вивіз з Полтави три очки. «Ворскла» програла з рахунком 1:2.

Види спорту:

Футбольні турніри: