«Ворскла» — «Карпати»: думки експертів розділилися

Наші футбольні фахівці поділилися прогнозами на сьогоднішній матч зелено-білих

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться матч 25-го туру Ліги Парі-Матч між полтавською «Ворсклою» та львівськими «Карпатами». Зелено-біле дербі розпочнеться о 14:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 2».

До матчу з «Карпатами» полтавці підійшли з кадровими втратами. Через дискваліфікацію не зможе зіграти Володимир Одарюк. Також до матчу не готувався травмований Володимир Чеснаков. Під питанням участь у грі В’ячеслава Шарпара, який пропускав минулу гру через травму спини. У «Карпат» не зможе зіграти Павло Ксьонз.

Букмекери у прогнозах на цей матч схиляються на бік «Ворскли»:

П1 — 2,15     Х — 3,30      П2 — 3,50

А от прогнози наших експертів цього разу абсолютно різні:

Ігор Кислов: «Ворскла» сьогодні програє. Цьому є кілька причин. По-перше — через травму не зіграє Володимир Чеснаков. Без нього ми матимемо вразливий центр захисту, і на полі не вистачатиме капітана. «Карпати» ж мають і поставлену гру, і мотивацію. Мій прогноз — 0:1».

Сергій Лукаш: «Карпати» поїдуть з Полтави з одним очком. У львів’ян зараз краще поставлена гра, але ж ми граємо вдома, і маємо викладатися. Я вважаю, що матч закінчиться з рахунком 1:1. Гол заб’є Павло Ребенок«.

Юрій Мармач; «Ми переграємо „Карпати“. Важко сказати, за рахунок чого, але „Ворсклі“ з львів’янами зазвичай щастить. Особливо це помітно у Полтаві. Думаю, рахунок матчу буде 2:1 на користь полтавців».

Іван Шарій: «Ворскла» напевно виграє. Після поразки у Кропивницькому з купою нереалізованих моментів, «Ворскла» має якось реабілітовуватися. «Карпати» сильна, збалансована команда, але сьогодні ми переможемо. Прогнозую рахунок 2:0.

Сепгій Чуйченко: «Напевно сьогодні буде нічия. «Карпати» міцна команда. Вони добре підсилилися і мають мотивацію. «Ворсклі» буде з ними важко, але полтавці не програють. Прогнозую рахунок 1:1. У «Карпат» заб’є Олександр Гладкий, а у «Ворскли» — Дмитро Хльобас».

Види спорту:

Футбольні турніри: