Василь Сачко: «Незадоволений першим таймом»

Василь Сачко

Головний тренер «Ворскли» відповів на запитання журналістів після нічиєї з львівськими «Карпатами»

Сьогодні у Полтаві «Ворскла», в рамках 25-го туру Ліги Парі-Матч, зіграла внічию з львівськими «Карпатами». Після матчу головний тренер ворсклян Василь Сачко дав традиційну прес-конференцію.

Про матч «Ворскли» і «Карпат»

«Сьогодні було два різних тайми. Треба віддати належне „Карпати“. Якщо мені не зраджує пам’ять, вони вже сім матчів не програють. Що стосується нашої команди, у нас відбулася ротація. В основі дебютував Тарас Саків, у Прем’єр-Лізі дебютував Олег Остапенко. Перший тайм мені звісно не сподобався. „Карпати“ розумно оборонялися. Сьогодні ми очікували небезпеки від Матвієнка і захисники його перекрили. З Олександром Гладким наші хлопці теж впоралися. У другому таймі, на мій погляд, перевага була саме на нашому боці. З’явилися небезпечні моменти і удари. Все добре крім одного — не забили гол. Я вважаю, що ми сьогодні втратили два очки, а не здобули одне».

Про малу кількість вболівальників на трибунах

«Це проблема не лише Полтави. В нас взагалі впав рівень чемпіонату. До того ж свою роль грає той фактор, що „Ворскла“ зараз виступає у другій шістці. Якби ми грали проти „Шахтаря“ і „Динамо“ вболівальників було б більше. Стосовно якості гри, ми хотіли б грати краще. Ми будемо працювати над покращенням якості гри. Коли підуть перемоги, на стадіоні буде більше вболівальників».

Про заміну Олександра Чижова

«Вже в перерві я помітив, що він тримається за задню поверхню стегна. Він сам попросив заміну. На його місце вийшов молодий Остапенко і закрив позицію. Олександр ппрофесіонал і не міг собі дозволити грати з травмою».

Види спорту:

Футбольні турніри: