«Волинь» — «Ворскла»: більшість експертів прогнозують перемогу полтавців

Наші футбольні фахівці поділилися думками стосовно сьогоднішньої гри

Сьогодні у Луцьку полтавська «Ворскла» в рамках 28-го туру Ліги Парі-Матч зіграє з місцевою «Волинню». Матч розпочнеться о 19:00. Гру транслюватиме канал «УНІАН» Команда Василя Сачка після неочікувано впевненої перемоги над кам’янською «Сталлю» поїде до найзручнішого суперника у цьому сезоні. У поточному чемпіонаті «Ворскла» тричі зустрічалася з лучанами і тричі перемагала. Букмекери вважають, що такий результат чекає на нас і цього разу. Тим паче, що у "Ворскли" всі в строю. 

П1 — 2,85   Х — 3,05   П2 — 2,70

З ними частково згодні і наші шановні експерти:

Ігор Кислов: «Сьогодні буде день перемоги „Ворскли“ над „Волинню“. Полтавці не заь’ють багато, але я вважаю, що вигравати у Луцьку просто зобов’язані. Прогнозую перемогу з рахунком 1:0. Хто заб’є гол? Я ставлю на Володимира Одарюка».

Сергій Лукаш: «Волинь» і «Ворскла» поділять очки. Полтавцям вже варто готувати на наступний сезон, зараз же результат конкретного матчу не може нічого змінити. «Ворскла» може забити, але «Волинь» на своєму полі теж не залишиться без голу. Я прогнозую рахунок 1:1. Гол у ворота лучан заб’є В’ячеслав Шарпар. Він гратиме проти колишньої команди, а значить матиме подвійну мотивацію».

Сергій Ходирєв: «Ворскла» програє. Я вважаю, що Віталій Кварцяний зможе налаштувати команду на домашній бій. Для нього принципово переграти Сачка. Мій прогноз — поразка 0:1».

Юрій Мармач: «Ворскла» сьогодні має перемагати. Полтавці сильніші за «Волинь» і має брати три очки. Команда Василя Сачка переможе з рахунком 2:1».

Іван Шарій: «Ворскла» сьогодні переможе. Наша команда виграє з рахунком 2:1. Думаю, що один з голів точно заб’є Дмитро Хльобас».

Сергій Чуйченко: «Не зважаючи на те, що слова „протистояння цчня і вчитела“ стосовно Василя Сачка і Віталія Кварцяного вже стали штампом і приїлися, я чув, що у них не найкращі стосунки, тому гра буде принциповою. „Ворскла“ наразі сильніша і має відчути впевненість у собі після перемоги над „Сталлю“. Тому я вважаю, що полтавська команда переможе. Мій прогноз — 1:0. Єдиний гол заб’є Дмитро Хльобас».

Види спорту:

Футбольні турніри: