Кубок Полтави: Решетилівське «Динамо» здобуло вольову перемогу над «Атлетиком» (відео)

Навіть у меншості решетилівці видряпали три очки

11 травня у Полтаві на стадіоні «Динамо» відбулися чергові матчі Кубка міста з футболу серед аматорських команд. У першому матчі між собою зійшлися полтавський «Атлетик» та решетилівське «Динамо». Не зважаючи на невелику кількість вболівальників, команди влаштували на полі драму з кульмінацією, переломними моментами і яскравим фіналом. Переможцем з неї вийшла команда з Решетилівки.

«Атлетик» — «Динамо» (Решетилівка) 2:3

«Атлетик»: Єлбанідзе, Ісай, Коломієць, Акуфенко, Горбачов, Чубенко, Безсонов, Синьовид, Шпигун, Бодлін (Терешонок, 58), Пащенко (Гайдар, 66).

Тренер: Олексій Луценко.

«Динамо» Р: Швець, Попов, Калюжний (Ребенок, 56), Колісниченко (Рудик, 46), Ільчиш, Коба, Гринь, Краснопьоров, Потапенко, О. Ротань, Алозіє.

Тренер: Олег Калюжний.

Голи: Шпигун (23), Чубенко (74) — О. Ротань (41 пен., 84), Краснопьоров (90+3).

На 53-й хвилині було вилучено Володимира Попова (друга жовта)

Решетилівське «Динамо» у цьому сезоні заявилося і до вищої ліги Чемпіонату області і на Кубок Полтави. В обласній першості у команди Олега Калюжного поки що не все добре. Зігравши три матчі, команда крокує четвертою. У Кубку Полтави динамівці очок не втрачали. Що стосується «Атлетика», то на старті Кубку Полтави команда опинилася без головного наставника і капітана Євгена Сіукаєва. Також не грав бомбардир Роман Рябенко. Проте це не завадило атлетам гідно протистояти динамівцям.

На початку першого тайму команди грали без ударів по воротах. «Динамо» більше тримало м’яч володіло ініціативою, але не могло пробитися крізь оборону атлетів, або ж просто не влучало по воротах. Так після подачі партнера впритул пробивав Майкл Алозіє — повз ворота. «Атлетик» же в основному контратакував. Саме контратака і призвела до першого голу в матчі. На 23-й хвилині гравець команди в зелено-білій формі протягнув м’яч по лівому флангу і довгим пасом вивів Станіслава Шпигуна сам-на-сам з воротарем. Ярослав Швець зумів зреагувати на удар, але від його ноги м’яч залетів у ворота — 1:0. Не забиваєш ти, забивають тобі.

video.png

Після голу гравці «Атлетика» дещо «знахабніли» і почали грати активніше. Проте «Динамо» все-одно більше тримало м’яч і атакувало, і на 41-й хвилині захисники «Атлетика» були змушені фолити у власному штрафному майданчику. Захисник зіткнувся з Майклом Алозіє. Внаслідок зіткнення більше постраждав атлет, але саме він і порушив правила. Принаймні так вирішив арбітр зустрічі Андрій Сидоренко. Олексій Ротань легко переграв Давида Єлбанідзе — 1:1.

video.png

Таким чином на перерву команди пішли за рівного рахунку.

Другий тайм розпочався для «Динамо» невдало. На 53-й хвилині Володимир Попов заробив другу жовту картку і залишив свою команду в меншості. Через 20 хвилин «Атлетик» цим скористався. Гол на 74-й хвилині гол свій рахунок записав Олексій Чубенко. 

video.png

Щоправда це не врятувало «Атлетик» від поразки. На 84-й хвилині стандарт біля воріт Єлбанідзе перетворився на гол. Олексій Ротань оформив дубль — 2:2.

video.png

І вже на 90+3 хвилині Олег Краснопьоров забив переможний гол. Так колишній ворсклянин приніс перемогу своїй команді.

video.png

Тепер турнірна таблиця групи Б виглядає так:

Команда І В Н П М О
1 «Атака Автотранс» 3 2 1 0 10-2 7
2 «Динамо» Решетилівка 2 2 0 0 11-4 6
3 «Інваспорт » 2 0 2 0 1-1 2
4 «Атлетик » 3 0 1 2 4-8 1
5 «Левада » 2 0 0 2 3-14 0

Види спорту:

Футбольні турніри: