Кубок Полтави: «Сан Сіті» забив вісім голів полтавському «Динамо» (відео)

Сонячні на куражі розтрощили команду Олексія Бортніка

11 травня у полтаві на стадіоні «Динамо» відбулися чергові матчі Кубка Полтави з футболу серед аматорів «Пролісок-2017». Господарі стадіону — полтавське «Динамо», приймали «Сан Сіті». Команда Максима Плужника невимушено не залишила каменя на камені від суперників.

«Динамо» — «Сан Сіті» 2:8

«Динамо»: Попов (Гуметов, 46), Литвиненко, Зоря (Корольов, 46), Снітько, Гончаренко, Борзовець, Щекальов, Видря, Козачок, Чумак, Бабець.

Тренер: Олексій Бортнік.

«Сан Сіті»: Караван, Савенков, Малик, Демчук, Марков, Думбуя, Близнюк (Мірошниченко, 46), Чуй, Алексєєнко (Корсун, 46), Мокросноп, Соболь.

Тренер: Максим Плужник.

Голи: Бабець (35, пен.), Видря (76) — Мокросноп (5, пен, 16, пен.), Соболь (8, 42), Близнюк (32), Мірошниченко, (52, 88), Малик (87).

На 54-й хвилині Марков не реалізував пенальті.

Напередодні цього матчу на стадіоні було холодно і хмарно. Проте за кілька хвилин до стартового свистка зійшло сонце. Для команди на прізвисько «сонічні» це стало добрим знаком. «Сан Сіті» впевнено і безапеляційно переміг, не залишивши противникам жодних шансів.

На восьмій хвилині «сонячні» вже вели у два м’ячі. На п’ятій хвилині «Сан Сіті» заробив пенальті, який реалізував Станіслав Мокросноп. А на восьмій Владислав Алексєєнко обікрав захисника «Динамо» увійшов до штрафного майданчика і подав/пробив з-під того ж захисника. Невідомо чи він хотів пробити і не зміг, чи виконував передачу, але м’яч прилетів точнісінько на голову Денису Соболю і той переправив круглого у ворота — 0:2. Це лише початок.

video.png

На 16-й хвилині той же Денис Соболь у боротьбі з захисником упав у штрафному майданчику. Арбітр зустрічі Олексій Біліченко вказав на «точку». Цього разу воротар «Динамо» Олександр Попов з ударом Станіслава Мокроснопа впорався, але останньому дозволили добити, тепер вже без шансів для голкіпера — 0:3.

video.png

На 32-й хвилині Попов викидав м’яч на своїх захисників, але його перехопив Абдула Думбуя і віддав на Іллю Близнюка. Ілля в свою чергу увійшов до штрафного майданчика суперників і влучно пробив з-під захисника — 0:4.

video.png

На 35-й хвилині «Динамо» отримало шанс скоротити відставання. Номінальні господарі заробили пенальті, який вальяжно реалізував Артем Бабець — 1:4.

video.png

Проте різницю в чотири голи швидко відновив Денис Соболь. «Сонячним» вдалася стрімка контратака. Ігор Близнюк запустив по флангу Алексєєнка і той прострелив на Соболя. Денисові залишалося лише підставити ногу — 1:5. З таким рахунком команди пішли на перерву.

video.png

У другому таймі гольова феєрія «Сан сіті» продовжилася. На 52-й хвилині Руслан Мірошниченко після передачі від Євгена Корсуна забив шостий гол.

video.png

На 56-й хвилині у ворота «Динамо» знову призначили пенальті, але Марков не зміг його реалізувати.

video.png

На 76-й хвилині динамівці змогли ще раз відзначитися. Владислава Видрю вивели сам-на-сам з голкіпером і нападник не промахнувся — 2:6.

video.png

В останню десятихвилинку сонячні забили ще двічі. На 84-й хвилині після дальнього пасу з глибини вдруге відзначився Руслан Мірошниченко, а на 87-й остаточний рахунок оформив Євген Малик.

video.png

video.png

Тепер турнірна таблиця у групі А виглядає так:

Команда І В Н П М О
1 «Сан Сіті» 3 2 0 1 10-4 6
2 «Зоря-Ворскла» 2 2 0 0 7-2 6
3 «Подол» 2 1 0 1 1-1 3
4 «Динамо» Полтава 3 0 0 3 3-14 0

Види спорту:

Футбольні турніри: