Василь Сачко: «Ніхто не хотів програвати»

Василь Сачко

Головний тренер «Ворскли» дав прес-конференцію після нічиєї з «Зіркою»

Сьогодні у Полтаві «Ворскла» зіграла внічию з кропивницькою «Зіркою». Після гри наставник зелено-білих Василь Сачко дав традиційну прес-конференцію для полтавських ЗМІ.

Про гру своєї команди у матчі з «Зіркою»

«Зірка» добротна команда. Вони не дали зіграти нашим фланговим гравцям. Про «Ворсклу» скажу, що ми не дозволили створити гострих моментів біля наших воріт. А от в атаці хотілося б більшого«.

Про плутанину з заміною Мякушка

«Там переплутали номер гравця. Ми збиралися замінити Мякушка, але там сталися незлагоджені дії і боковий суддя дозволив Сергію повернутися назад в поле.»

Про молодих гравців

«Для нас принципово будемо ми сьомим чи дев’ятими. Такі матчі як сьогодні, як з „Дніпром“, показують, що нам необхідне підсилення. З першою командою тренується група молодих хлопців, яким ще потрібно рости. Крім футбольних якостей їм треба додати чоловічих якостей. Вони всі нестабільні. Сьогодні, приміром, не вийшов Дмитро Кравченко, у якого зараз спад. Всі дається шанс, приходьте і грайте. Але хлопцям не вистачає певних якостей для того щоб прямо зараз виходити в основі і показувати свою кращу гру».

Про Богдана Шуста

«Назвіть хоч одного голкіпера у світі який не помиляється. Безумовно нам досадно, що замість того щоб натиснути, забити другий м’яч і довести гру до перемоги, ми чомусь сіли до своїх воріт і пропустили курйозний гол. Це воротарське життя, його треба сприймати. Мені дуже шкода, що ми не виграли цю гру».

Види спорту:

Футбольні турніри: