Кубок Полтави: «Атлетик» у меншості переміг «Леваду» (відео)

Євген Сорокотя

Віце-чемпіон Полтави продовжує програвати у Кубку міста

16 травня у Полтаві відбувся матч Кубку міста з футболу серед аматорів між «Атлетиком» та «Левадою». Атлети у минулому турі, ведучи в рахунку, примудрилися у більшості програти решетилівському «Динамо». «Левада» поки що взагалі розчаровує, адже не виграє і посідає останнє місце у своїй ігровій групі. Словом, цього дня на поле вийшли команди, які встигли добре по-спортивному розізлитися. Так і вийшло — у матчі було вдосталь грубощів, жорстких стиків, а також розбита голова і вилучення.

«Левада» — «Атлетик» 1:2

«Левада»: Непийко, Іваненко, Анточ, Лубенець, Місюра, Даценко, Клименко, Семенюк (Папірний, 46), Максюта (Григор’єв, 67), Пащенко, Котелевець.

Тренер: Сергій Григор’єв.

«Атлетик»: Елбакідзе, Ісай (Міщенко, 34), Коломієць, Акуфенко, Шпигун, Сорокотя, Чеберко, Сардаров (Гайдар, 72), Кувеньов, Синьовид (Терешонок, 81), Безсонов.

Тренер: Олексій Луценко.

Гол: Місюра (56) — Сорокотя (12), Шпигун (38)

На 61-й хвилині було вилучено Олексія Чеберка (друга жовта за неспортивну поведінку).

Як і у попередньому матчі проти «Динамо» атлети дозволили суперникам більше володіти м’ячем, але самі краще ним користувалися. На 12-й хвилині «Атлетик» провів контратаку яка закінчилася ударом по воротах. М’яч відскочив до Євгена Сорокоті і той переправив його у ворота — 0:1. «Левада» знову змушена відіграватись.

video.png

На 34-й хвилині «Атлетик» вимушено залишився без Сергія Ісая. Гравець команди Олексія Луценка зіткнувся з суперником і розбив голову. Ісая забрала швидка, а його місце на полі зайняв Тарас Міщенко.

phuoegd.gif

Через три хвилини «Атлетик» вже вів у два м’ячі. Євген Сорокотя вивів на ударну позицію Станіслава Шпигуна і той переграв голкіпера — 0:2. Обороні «Левади» знову «двійка».

video.png

У другому таймі «Левада» увімкнулася. Побільшало стиків і боротьби. Футболісти обох команд все частіше апелювали до арбітра у спірних епізодах. Так на 61-й хвилині Олексій Чеберко дорозмовлявся до червоної картки. Примірно з того моменту «Атлетик» почав грати на утримання рахунку. Воротар відверто затягував час, а польові гравці намагалися більше тримати м’яч.

«Левади» вистачило на те, щоб забити гол престижу. Після контратаки з вбивчої позиції м’яч у ворота закотив Сергій Місюра — 1:2.

video.png

«Левада» намагалася забити і другий м’яч, але вже не змогла, не зважаючи на те, що арбітр матчу Сергій Новік компенсував п’ять хвилин. Тепер турнірна таблиця у другій групі виглядає так:

Команда І В Н П М О
1 «Атака Автотранс» 3 2 1 0 10-2 7
2 «Динамо» Решетилівка 3 2 0 1 12-8 6
3 «Інваспорт » 3 1 2 0 5-2 5
4 «Атлетик » 4 1 1 2 6-9 4
5 «Левада » 3 0 0 3 4-16 0

Види спорту:

Футбольні турніри: