Полтавські гімнастки завоювали шість медалей на всеукраїнському турнірі «Перлина Полісся 2017»

Маленькі і дорослі полтавки підкорили своєю грацією журі змагань

20-21 травня у Чернігові відбувся традиційний всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Перлина Полісся». У змаганнях взяли участь полтавські грації і привезли з Чернігова шість нагород різного гатунку.

Перше місце у своїй віковій категорії посіла наймолодша учасниця турніру Аліна Мустафаєва (2012 р. н.). Третьою серед дівчаток 2011 р. н. стала Поліна Неусмехова. Для Поліни ця нагорода стала першою в житті. Абсолютну першість серед дівчаток 2010 р. н. завоювала Валерія Городніченко. Вона виступила без предмета, а також у вправі з м’ячем. Наша землячка показала кращий результат у своїй ваговій категорії і отримала відзнаку від організаторів змагань.

Серед КМС нагороди вибороли Єлизавета Теницька та Анна Солоха. Єлизавета стала другою і виконувала вправу з м’ячем. Анна Солоха посіла третє місце і виступала зі стрічкою та булавами.

video.pngПереможний виступ Діани Сербіченко

Найкращий результат показали дівчата які змагалися за програмою Майстрів Спорту. Перше місце з високими балами посіла полтавка Діана Сербіченко. Діана виконувала номери з обручем і м’ячем. «Бронзу» серед майстрів посіла Анастасія Буневич (виступала зі стрічкою та булавами).

Полтавських спортсменок готували до змагань тренери Наталя Кругликова та Олександра Шилова.

Види спорту:

Футбольні турніри: