«Ворскла» — «Дніпро»: експерти вважають, що ніхто не переможе

Наші футбольні фахівці поділилися прогнозами стосовно сьогоднішнього матчу зелено-білих

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться матч 31-го туру Ліги Парі-Матч між полтавською «Ворсклою» та дніпровським «Дніпром». Гра почнеться о 17:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 2»

«Ворскла» до цього матчу підходить у якості лідера нижньої шістки, фаворита, і у повній бойовій готовності. Дніпряни ж ризикують вилетіти і, як це не банально, грають кожен матч як останній. За «Дніпро» говорить і чудова тренерська робота Дмитра Михайленка. Наставник зумів не лише поставити своїм підопічним гру, а й мотивує їх на кожен матч, хоча на «Дніпром» все більше нависають проблеми зі штрафами.

Хай там як, «Ворскла» сьогодні фаворит, це підтверджують прогнози букмекерів.:

П1 — 2,50   Х — 3,20   П2 — 2,95

А ось що говорять з приводу матчу наші шановні експерти:

Ігор Кислов: «Сьогодні буде бойова нічия. Я маю інформацію, що на матч приїде один з тренерів збірної України Андрій Шевченко. Молоді дніпряни намагатимуться показати себе якнайкраще. Ну а „Ворскла“ гратиме востаннє у цьому сезоні гратиме вдома, тому теж намагатиметься залишити гарне враження у своїх вболівальників. Мій прогноз — 1:1. Гол заб’є Дмитро Хльобас.»

Юрій Мармач: «Ворскла» переможе. Думаю, полтавці пропустять, але ве-одно видряпають перемогу. Прогнозую рахунок 2:1″.

Сергій Чуйченко: «Ворскла» і «Дніпро» не виявлять переможця. Полтавці формально сильніші і грають на своєму полі. Але «Дніпро» має теоретичні шанси принаймні за спортивним принципом залишитися в УПЛ, тож гості точно дадуть бій полавській команді. Думаю, «Ворскла» точно заб’є, але не виграє. Прогнозую рахунок 1:1.

Види спорту:

Футбольні турніри: