Віктор Вихрист переміг «брудного» румуна і вийшов у півфінал Чемпіонату Європи з боксу (відео)

Посередині Віктор Вихрист

Кременчуцький боксер вибив з турніру Михая Ністора

У Харкові триває Чемпіонат Європи з боксу. 21 червня відбулися поєдинки 1/4 фіналу. У ваговій категорії +91 кг за путівку до наступної стадії билися кременчужанин Віктор Вихрист та румунський боксер Михай Ністор.

Румун боксував у дещо «брудній» манері. Суперник Віктора не бив сам і не давав боксувати Віктору. Ністор постійно в’язав кременчужанина і ліз у клінч. Проте це не завадило українцеві у першому раунді видати серію сильних і влучних ударів. Михай Ністор кілька разів намагався зробити підсічку, за що отримав попередження від рефері.

Вже у першому раунді Віктор Вихрист отримав розсічення і суперник постійно намагався вразити це місце. Кілька раз бій зупиняли, щоб витерти кров з обличчя кременчужанина. Проте, не зважаючи на кровотечу, Віктор Вихрист домінував і довів поєдинок до перемоги. Наш земляк переміг одноголосним рішенням суддів.

video.png

Нагадаємо, що до цього у півфінал ЧЄ вийшов полтавець Олександр Хижняк (вагова категорія 75 кг). Він переміг росіянина Петра Хамукова. Півфінальні бої відбудуться 23 червня.

Види спорту:

Футбольні турніри: