Віктор Вихрист переміг росіянина і вийшов у фінал Чемпіонату Європи з боксу (відео)

Кременчужанин боротиметься за чемпіонське «золото»

У Харкові триває Чемпіонат Європи з боксу. 23 червня відбувалися півфінальні поєдинки. Кременчужанин Віктор Вихрист (вагова категорія +91 кг) бився за вихід у фінал з росіянином Максимом Бабаніним.

Важковаговики почали поєдинок з розміну ударами, але Віктор наносив їх точніше і частіше. Росіянин намагався контратакувати і «ловити» Віктора. Іноді це вдавалося і наш земляк отримував зустрічний в голову. У другому раунді кременчужанина знову почало турбувати розсічення, отримане у чвертьфіналі. Рефері кілька разів змушений був зупиняти поєдинок, щоб кременчужанину зупинили кровотечу.

Кілька слів варто сказати і про вболівальників. До Харкова приїхали співвітчизники Максима Бабаніна і почали кричати «Росія!». Їх тут же заглушили українці, спочатку свистом, а потім і своїми вигукам на підтримку Віктора. Напевно це допомогло, адже кременчужанин був спритнішим і влучнішим за Бабаніна.У підсумку Віктор Вихрист переміг роздільним рішенням суддів (4:1) і сьогодні битиметься у фіналі.

video.png

 Нагадаємо, що також за «золото» сьогодні боротиметься «Полтавський танк» Олександр Хижняк (вагова категорія 75 кг). Фінали розпочнуться о 16:00. Пряму трансляцію можна буде побачити на каналі «2+2».

Види спорту:

Футбольні турніри: