ЧУ з веслування: у перший день у полтавців дев’ять комплектів нагород

Дмитро Янчук і Тарас Міщук

Наші земляки вдало стартували на національній першості

2 липня у Дніпрі стартував Чемпіонат України з веслування. У перший день змагань веслувальники ганяли на дистанції 1000 м. Тут в нас дев’ять призових човнів на шести дистанціях.

Перше місце у каное-одиночці серед чоловіків посів представник Горішніх Плавнів Павло Алтухов. Він фінішував з часом 4:08,24 хв. Третє місце на цій дистанції за полтавцем Олександром Сівковим (час 4:10,93 хв.). У жіночій байдарці-одиночці друге місце посіла полтавка Діана Свиридова. Вона показала час 4:16,66 хв.

Чоловічу каное-двійку виграв «бронзовий» олімпійський екіпаж з Полтавщини Дмитро Янчук / Тарас Міщук. Хлопці подолали дистанцію за 3:35,80 хв. У жіночій байдарці-двійці третє місце посіла Катерина Сидорук, яка разом з львів’янкою Софією Коваль показала час 4:25,68 хв.

У байдарці-четвірці серед чоловіків «золото» виборов полтавець Сергій Баштовий. Разом з ним у човні їхали представники Вінничини Павло Жмуцький, Дмитро Костишин та Денис Лахманов. Цей квартет переміг з часом 3:05,15 хв. У чоловічій каное-четвірці наші земляки були у всіх трьох призових екіпажах. У першому — Денис Камерилов та Едуард Шеметило (час 3:18,57 хв). У другому — Олег Боровик (час 3:19,40 хв.), у третьому — Тарас Міщук, Олексій Сівков та Дмитро Янчук (час 3:21,19 хв.)

Види спорту:

Футбольні турніри: