Чемпіонат Полтави: «Атлетик» з вилученням розгромив «Мрію» (відео)

Футболісти «Атлетика» радіють забитому голу

«Мрійники» навіть у більшості не змогли забити гол престижу

4 липня на стадіоні «Динамо» відбувся матч третього туру Чемпіонату Полтави з футболу серед аматорів. У битві за три очки зійшлися «Атлетик» і «Мрія». Якщо порівнювати ці команди з виступами у минулому чемпіонаті, то обидві вони суттєво оновилися. «Атлетик» залишився без кількох ключових футболістів. Команда оновилася і змінила тренера. З «Мрії» теж пішли кращі виконавці. Тільки атлетам на відміну від «Мрії» перезавантаження поки що йде на користь. Команда Олексія Луценка виглядає агресивніше і цікавіше ніж минулого року і за словами тренера ставить перед собою завдання потрапити у призову трійку. Проблеми «Мрії» поки що залишилися на місці, а саме невпевнена гра у захисті і абсолютна непомітність в атаці. Це можна пов’язати з тим, що команда ще навіть навіть не сформувалася. Хай там як, я цього дна «Атлетик» був на голову сильніший і заслужено переміг, хоч не обійшлося без неприємностей.

«Мрія» — «Атлетик» 0:5

«Мрія»: Симон, Сидоренко, Кравчук, Міщенко, Лузановський (Аверін, 46), Маца, Авдеєв, Глушко, Олепір, Барчук, Говоров.

Тренер: Іван Сахаров.

«Атлетик»: Фролов, Коломієць, Чеберко, Безсонов, Сорокотя, Прилуков (Денисенко, 60), Дрига (Терешнонок, 60), Галакшій (Рябуха, 78), Кувеньов, Щпигун, Синьовид.

Тренер: Олексій Луценко.

Голи: Безсонов (9), Шпигун (15), Синьовид (21), Галакшій (41), Чеберко (70).

На 49-й хвилині вилучено Станіслава Шпигуна (удар суперника рукою в голову)

«Атлетик» з перших хвилин заволодів м’ячем і почав навантажувати оборону «мрійників». Вже на третій хвилині Станіслав Шпигун перевірив воротаря. Нападник «Атлетика» пробивав з-за меж штрафного майданчика, влучив у захисника і м’яч після рикошету полетів в бік воріт, але прилетів в руки голкіперу. На п’ятій після перспективної подачі до штрафного майданчика біг пробивати Максим Безсонов, але не зміг прийняти і обробити м’яч. На сьомій хвилині вже без перешкод пробивав Андрій Прилуков — повз ворота. «Мрія» увесь цей час намагалася бодай вийти з оборони в атаку, але закінчувалося це виходом м’яча в аут або втратою.

Перший гол стався на 9-й хвилині Олександр Синьовид зліва подав до штрафного майданчика. Воротар не зміг вибити м’яч, і він потрапив до Максим Безсонова. Максим без проблем переправив м’яч у ворота і відкрив рахунок — 0:1.

video.png

На 15-й хвилині «Атлетик» вів уже у два м’ячі. І знову гол стався за участі голкіпера «Мрії». Тепер вже Максим Безсонов закидав до штрафного майданчика. Воротар «Мрії» взяв гру на себе, але не зміг випередити Станіслава Шпигуна, який головою переправив м’яч у ворота — 0:2.

video.png

На 21-й хвилині гол на свій рахунок записав і асистент першого м’яча Олександр Синьовид. Нападник прийняв м’яч на чужій половині поля, пройшов кілька метрів і, побачивши, що воротар вийшов з воріт ризикнув пробити. М’яч перелетів кіпера і опустився у ворота — 0:3.

video.png

На 41-й хвилині нічний кошмар голкіпера «Мрії» продовжився. Олексій Чеберко пасом з глибини поля вивів на ударну позицію Руслана Галакшія. Той у свою чергу обіграв воротаря і відправив м’яч у порожні ворота — 0:4. На 42-й хвилині футболісти «Мрії» ВПЕРШЕ вдарили по воротах, але м’яч пролетів повз рамку. На цьому і закінчився перший тайм — 0:4. Здається все вже ясно.

video.png

Другий тайм запам’ятався глядачам в першу чергу нефутбольним епізодом. На 49-й хвилині у боротьбі за м’яч зіткнулися нападник «Атлетика» Станіслав Шпигун та захисник «Мрії» В’ячеслав Кравчук. Після зіткнення Станіслав вдарив суперника по обличчю. У підсумку Шпигун отримав червону картку, а Кравчук — жовту. Таким чином «атлетик» опинився у меншості.

Кількісною більшістю «Мрія» не скористалася. Команда Івана Сахарова стала частіше ходити в атаку і більше тримати м’яч, але по-справжньому небезпечних моментів так і не створила. Натомість «Атлетик» забив п’ятий гол. На 70-й хвилині Олексій Чеберко головою замкнув подачу з кутового і оформив остаточний рахунок — 0:5.

video.png

Після матчу тренер «Атлетика» Олексій Луценко сказав, що рахунок абсолютно закономірний і в принципі голів могло бути ще більше.

video.png

Тренера «Мрії» Івана Сахарова на грі не було, тому за команду відповідав капітан Артем Глушко. Він пояснив поразку тим, що команда перед чемпіонатом провели лише одне тренування і футболісти навіть не встигли як слід познайомитись.

video.png

Учасники конфлікту з вилученням Станіслав Шпигун та В’ячеслав Кравчук відмовилися коментувати ситуацію. Матч судили Владислав Орендочка (в полі), Денис Підгорний та Сергій Коломієць. Представники обох команд оцінили роботу всіх арбітрів на «п’ятірку».

У другому матчі ігрового дня «Сан Сіті» і «Зоря-Ворскла» зіграли у бойову нічию. 

Види спорту:

Футбольні турніри: