Чемпіонат Полтави: «Сан Сіті» здобув вольову перемогу над «Брукліном» (відео)

«Сонячні» пропустили першими, але зуміли переломити хід зустрічі

6 липня на полтавському стадіоні «Динамо» відбувся перенесений матч першого туру між «Сан Сіті» і «Брукліном». Ці команди дещо схожі між собою. Зараз «Бруклін» — нахабний дебютант з хорошими футболістами у складі і серйозними амбіціями. У минулому році таким самим дебютантом, який сформувався з міні-футбольної команди були «сонячні». До того ж ці команди мають дружні стосунки і команди добре знають одна одну. Але цього дня на кону три очки, які для кожної з команд можуть стати визначальними. Тому сьогодні на полі друзів не було.

«Сан Сіті» — «Бруклін» 2:1

«Сан Сіті»: Караван, Демчук, Савенков, Малик, Мороз, Семука (Бакланов, 46), Червонцев (Нечитайло, 81), Скиба (Мірошниченко, 53), Тупік, Корсун (Думбуя, 61), Мокросноп (Заяць, 66).

Головний тренер: Максим Плужник.

«Бруклін»: Литвин, Макорін, Богданов, Корнієнко, Човдаров, Рукавиця, Писаренко (Петренко, 65), Рябенко, Павлій (Токар, 76), Передерій (Крилевець, 65).

Головний тренер: Ягуф Халілов.

Голи: Скиба (43), Мокросноп (47) — Рукавиця (24)

На першій хвилині «Сан Сіті» намагався провести атаку і вдарив по воротах. Щоправда м’яч після удару Олександра Семуки полетів набагато вище воріт. Бруклінці така активність не знітила і вони тут же відповіли своєю атакою. Олександр Павлій перехопив м’яч на чужій половині поля, обігрався з Олександром Передерієм і втік по правому флангу в атаку. Далі був точний простріл, але ні Ігор Рукавиця, ні Роман Рябенко не змогли пробити по воротах. Початок обіцяв гру на зустрічних курсах.

У першому таймі «Бруклін» менше тримав м’яч, але на відміну від «сонячних» ефективніше ним розпоряджався. На 18-й хвилині м’яч вже влетів у ворота Євгена Каравана. Ігорь Рукавиця отримав пас з глибини поля, і опинившись на ударній позиції пробив. М’яч влетів у ворота, але лайнсмен підняв прапорець, сигналізуючи про офсайд.

video.png

Через вісім хвилин Ігор Рукавиця забивав уже без офсайду. «Сонячні» самі привезли собі проблеми. Олександр Семука грубо обрізався на своїй половині поля і подарував м’яч Олександру Передерію. Той відкотив вбік на Ігоря Рукавицю. Євген Каораван вийшов далеко з воріт, і нападник «Брукліна» спокійно увійшов до штрафного майданчика, встиг оцінити ситуацію, і перекинув голкіпера — 1:0. Ігор може дякувати суперникам зі «привоз».

video.png

Після такого конфузу «сонячні» ще кілька хвилин не могли отямитися, але потім все ж заспокоїлися і почали не лише володіти м’ячем але й створювати реальну загрозу воротам суперника. На 30-й хвилині Олександр Тупік в дотик замикав подачу Мокроснопа і лише блискавична реакція воротаря Євгена Литвина врятувала «Бруклін» від голу.

А на 43-й хвилині не врятував і воротар. Все почалося з ауту біля воріт «Сан Сіті». Захисники зуміли винести м’яч далеко в поле. Богдан Скиба поборовся до кінця і не дав м’ячеві вийти за межі поля. Таким чином Богдан опинився один на фланзі і без перешкод пройшов до воріт і переграв Литвина — 1:1. «Сонячні» забивають гол у роздягальню і все починається заново.

video.png

У другому таймі «Сан Сіті» перший же свій момент перетворив на гол. На 47-й хвилині підопічні Максима Плужника заробили право на штрафний. Микита Бакланов зробив подачу до штрафного майданчика, а Станіслав Мокросноп її замкнув — 2:1. Багатообіцяючий початок другого тайму.

video.png

Надалі команди грали на атаку. В обох колективах є технічні футболісти, тож другий тайм можна назвати рівним. М’яч більше тримався в ногах футболістів «Сан сіті», але і «Бруклін» проводив небезпечні атаки і міг зрівняти. У другій половині зустрічі гравці і тренери дещо дали волю емоціям. На 80-й хвилині суперечки викликав офсайд, який лайнсмен зафісував у Абдули Думбуя.

video.png

Проте одразу після фінального свистка всі емоції непотрібні вщухли. «Сан Сіті» святкує перемогу. Емоційні, а іноді навіть агресивні під час футболу, тренери враз заспокоїлися. Наставник переможців Максим Плужник зазначив, що задоволений результатом, але має кілька питань до своїх футболістів. Зокрема його непокоїть, що команда не вмикається з перших хвилин.

video.png

Ягуф Халілов не дивлячись на поразку, зосередився на позитивних моментах. Він зазначив, що його команда набиратиме обороти і боротиметься за призові місця.

video.png

Матч в полі судив Олексій Біліченко, йому асистували Дмитро Коваль та Сергій Єрохов. Представники обох команд поставили всім арбітрам п’ятірки.

У другому матчі ігрового дня «Левада» декласувала «Динамо». Наразі турнірна таблиця виглядає так:

Команда І В Н П М О
1 «Аргус» 3 2 1 0 7-3 7
2 «Сан Сіті» 3 2 1 0 6-4 7
3 «Атлетик» 2 1 1 0 6-1 4
4 «Левада» 2 1 0 1 14-3 3
5 «Бруклін» 2 1 0 1 10-2 3
6 «Зоря-»Ворскла» 2 0 2 0 3-3 2
7 «Атака-Автотранс» 1 0 1 0 1-1 1
8 «Динамо» Р 0 0 0 0 0-0 0
9 «Подол» 1 0 0 1 0-2 0
10 «Мрія» 2 0 0 2 2-9 0
11 «Динамо» П 2 0 0 2 1-22 0

Види спорту:

Футбольні турніри: