Віце-президент «Ворскли»: «Можливо підсилимо ще одну-дві позиції»

Олег Лисак розповів про плани «Ворскли» на майбутній сезон

Сьогодні «Ворскла» у Крутому Березі урочисто представила чотирьох новачків — Владислава Кулача, Миколу Матвієнка, Гегама Кадимяна та Андро Гіоргіадзе. Після представлення з журналістами поспілкувався віце-президент клубу Олег Лисак.

— Ми задоволені тим підсиленням, яке зараз маємо, — сказав Олег Вікторович. — Ми плануємо підсилити ще одну дві позиції. Зараз триває переговорний процес за участю трьох сторін, якщо все вдасться ми підсилимо ці позиції. Стосовно надій на сезон, мені здається, що цей чемпіонат буде як ніколи цікавим і бойовим не зважаючи на ту ситуацію, яка слалася у нас в країні. Я вважаю, що зараз всі команди достатньо рівні. Головне, що ми просимо від футболістів — демонструвати той характер, який був у нас останні півроку. Ми на кожну гру ставимо завдання перемагати. А далі, як складеться...

— Не називаючи прізвищ, можете конкретизувати про які позиції для підсилення йдеться?

— Ми не будемо цього робити. Якщо враховувати напружений графік, то на сьогоднішній день команда укомплектована. Якщо ж говорити про те, щоб повністю задовольнити потреби тренерського штабу, то це будуть одна-дві позиції і про цих новачків, якщо вони будуть, ми оголосимо пізніше.

Види спорту:

Футбольні турніри: