Чемпіонат Полтави: «Атлетик» зі скандалами і вилученням переграв «Подол» (відео)

Команда Олексія Луценка попри нерви і непотрібні емоції здобула чергові три очки

19 липня у на полтавському стадіоні «Динамо» відбувся матч п’ятого туру Чемпіонату Полтави з футболу між командами «Подол» і «Атлетик». Гра вийшла бойовою з голами, автоголом, нереалізованим пенальті і емоціями. А після фінального свистка троє вболівальників (за попередніми даними «Атлетика») вибігли на поле і облили кефіром арбітра матчу Олексія Біліченка. Детальніше про цей інцидент тут. Зараз же зупинимося безпосередньо на футболі.

«Подол» — «Атлетик» 2:3

«Подол»: Цисовський, Мудрий, Корольов, Степаненко, Снітко, Горжуй, Куковинець, Кірпіченко, Лубенецький, Харченко.

На заміну виходили: Татарко, Фролов, Топтун, Малюк, Сергей.

Головний тренер: Максим Вершинін.

«Атлетик»: Елбакідзе, Коломієць, Сорокотя, Ісай (Рябуха, 75), Чеберко, Галакшій, Синьовид, Акуфенко, Прилуков, Кувеньов, Власенко (Денисенко, 54).

Головний тренер: Олексій Луценко.

Голи: Харченко (10, аг, 34), Кірпіченко (57) — Балакшій (20, 49)

На 33 хвилині Максим Горжуй не реалізував пенальті (воротар)

На 72-й хвилині з технічної зони було вилучено Олексія Чеберка за нецензурну лайку в бік арбітрів.

Початок матчу можна було назвати рівним. До 10-ї хвилині обидві команди намагалися атакувати. У «Подола» кілька раз небезпечно пробивав Мудрий. У «Атлетика» вдавалися флангові атаки. Атлети більше володіли м’ячем, адже футболістам «Подола» суттєво бракувало зіграності і через це швидко втрачали м’яч. На 10-й хвилині нерозуміння між подолянами призвело до голу. Під час атаки «Атлетика» захисник «Подола» не зумів винести м’яч і фактично вибив його на суперника. М’яч потрапив до Руслана Галакшій. Руслан намагався виконати подачу, але м`яч влучив у гравця «Подола» Харченка. Втім цього виявилося достатньо, так як від подолянина круглий просто відлетів у ворота — 0:1. «Подол» знову сам створює собі проблеми.

video.png

Варто сказати, що «Подол» швидко оговтався після прикрого пропущеного голу. На 16-й хвилині здалеку небезпечно пробивав Роман Кірпіченко, але не влучив у ворота. Проте вже через п’ять хвилин «Атлетик» вів у два м’ячі. Той же Галакшій відгукнувся на подачу партнера з кутового і подвоїв перевагу своєї команди — 0:2.

video.png

На 33-й хвилині після штрафного у виконанні «Подола» гравці «Атлетика» порушили правила у власному штрафному майданчику. Олексій Біліченко вказав на «точку», але Давид Елбакідзе парирував удар від Максима Горжуя.

video.png

Зрештою вже на наступній хвилині «Подол» таки забив. Після удару зі штрафного м’яч влучив у стійку, а Владислав Харченко підстеріг відскок і добив м’яч у ворота — 1:2. Інтрига ще жива.

video.png

На 41-й хвилині Костянтин Цисовський врятував свою команду від голу, вигравши вихід віч-на-віч з гравцем «Атлетика». Таким чином на перерву команди пішли за рахунку 1:2. Вся боротьба ще попереду.

Друга половина розпочалася з голу. Футболісти «Атлетика» перехопили м’яч у центрі поля ы організували швидку атаку. Всюдисущий Руслан Галакшій вийшов сам-на сам з Костянтином Цисовським і переграв голкіпера — 1:3.

video.png

Дуже скоро, на 57-й хвилині «Подол» все ж забив. Після верхової подачі Роман Кірпіченко у боротьбі з воротарем встиг переправити м’яч у ворота. — 2:3. При цьому Роману добряче дісталося у стику з кіпером. Деякі вболівальники на трибунах кричали про те, що совляв там мав місце напад на воротаря. Але на відео видно, що Кірпіченко був першим на м’ячі, і якщо хто й порушував правила, то це Давид Елбакідзе.

video.png

Голів у матчі більше не було. Натомість була попереччина від «Подола», затягування часу від «атлетика» і непотрібні емоції. Олексій Біліченко роздав з десяток гірчичників за розмови, а на 72-й хвилині арбітр вилучив з поля тренера атлетів Олексія Луценка за нецензурну лайку. Закінчився матч неприємностями для арбітра. Після фінального свистка на поле вибігли троє вболівальників і облили Олексія Біліченка кефіром.

bilichenko-3.jpg

kefirchik-0.jpg

У підсумку маємо перемогу «Атлетика». Олексій Луценко від коментарів відмовився, а його візаві зазначив, що «Подол» став грати краще, але все-ж таки досі привозить собі голи.

video.png

Команда Олексія Луценка продовжує триматися у верхній частині турнірної таблиці.

Команда І В Н П М О
1 «Бруклін» 4 3 0 1 27-7 9
2 «Атлетик» 3 2 1 0 9-3 7
3 «Аргус» 4 2 1 1 8-6 7
4 «ПАЛВІС Сан Сіті» 4 2 1 1 7-6 7
5 «Зоря-»Ворскла» 3 1 2 0 10-4 5
6 «Атака-Автотранс» 2 1 1 0 3-2 4
7 «Подол» 4 1 1 2 7-9 4
8 «Левада» 2 1 0 1 14-3 3
9 «Динамо» П 4 0 1 3 5-32 1
10 «Динамо» Р 0 0 0 0 0-0 0
11 «Мрія» 4 0 0 4 7-25 0

Зазначаємо, що вдруге за історія чемпіонату суддям поставили двійки. Щоправда цього разу лише головному арбітрові Олексію Біліченку. Так його роботу оцінили представники «Атлетика», команди яка виграла.

Види спорту:

Футбольні турніри: