Більшість експертів прогнозують перемогу «Ворскли» у матчі зі «Сталлю»

Наші фахівці поділилися думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні в Києві на «Оболонь-Арені» полтавська «Ворскла» в рамках п’ятого туру Ліги Парі-Матч зіграє проти кам’янської «Сталі». Матч розпочнеться о 17:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 2».

«Сталь» вже зарекомендувала себе міцним і непоступливим колективом, який ледь не відібрав очки у «Шахтаря». На матч проти «Ворскли» сталевари вийдуть без травмованих Задераки і Климчука. Натомість Василь Сачко не зможе розраховувати на Богдана Шуста. Також під питанням готовність грати Владислава Кулача.

Букмекери у цьому матчі віддають перевагу полтавцям:

П1 — 5,20    Х — 3,65    П2 — 1,70

З ними частково погоджуються і наші шановні експерти:

Ігор Кислов: «На нас чекає бойова нічия. Щось мені підказує, що матч закінчиться з рахунком 1:1. Гол заб’є В’ячеслав Шарпар».

Сергій Лукаш: «Думаю, „Ворскла“ сьогодні переможе. Завжди коли я прогнозував логічний рахунок, він не збувався, тому сьогодні проставлю на результативну перемогу ворсклян — 3:2. Обидві команди мало забивають і пропускають, але ж має їх колись прорвати. Чому б не сьогодні».

Сергій Ходирєв: «Сталь» і «Ворскла» гратимуть від оборони. В них це добре виходить. Тому я ризикну передбачити, що матч закінчиться без голів. Прогнозую нічию 0:0«.

Юрій Мармач: «Я вважаю, що полтавці мають сьогодні виграти. І „Сталь“ і „Ворскла“ зараз непогано виглядають. Я думаю, що сталевари точно нам заб’ють. Але на мою думку, „Ворскла“ зараз сильніша. Прогнозую рахунок 2:1. „Ворскла“ переможе».

Сергій Чуйченко: «Ворскла» сьогодні переможе. «Сталь» молода команда, яка вистрелила, але вони нестабільні і їх зараз кидатиме то вгору то вниз. «Ворскла» теж зараз на ходу, але полтавці більш досвідчені і майстерні. «Ворскла» має вивозити з Києва три очки".

Види спорту:

Футбольні турніри: