Василь Сачко: «Перемогли у рівній грі, адже грали до кінця»

Василь Сачко

Головний тренер «Ворскли» прокоментував домашню перемогу над «Маріуполем»

20 серпня у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського полтавська «Ворскла» в рамках шостого туру «Ліги Парі-Матч» мінімально виграла у ФК «Маріуполь». Після матчу з журналістами традиційно поспілкувався головний наставник ворсклян Василь Сачко.

Про гру «Ворскли» і «Маріуполя»

«Давайте почнемо з суперника. „Маріуполь“ сильна команда, в якій багато майстерних гравців. Більшість цих футболістів пройшли школу донецького „Шахтаря“. Серед них є кандидати до збірної. Гра була цікаво., можна сказати, команди грали „до голу“. Але я хотів би відзначити і нашу команду. На мій погляд „Ворскла“ зіграла цілісно і дисципліновано. Ми надійно зіграли в обороні, і за винятком перших хвилин все допрацьовували. В атаці не вистачало майстерності, зокрема останньої передачі. Але ми грали до кінця і виграли, зчим я хочу привітати команду і всю Полтаву».

Про травму Володимира Одарюка

«Ми підійшли з проблемами. Під питанням окрім Одарюка були і Влад Кулач, і Артур Загорулько. Володимир після вихідних, я сподіваюся швидко відновиться. А ця перемога йому допоможе. Кулач і Загорулько сьогодні підсилили гру. Особливо я хотів би відзначити Кулача. Пам’ятаєте момент зіткнення з воротарем? У Влада болить ключиця, і він про це знав, і не злякався, не звернув вбік. За це йому велике дякую. В нього є невелике ушкодження, дуже не хотілося б щоб він випав».

Про слова Севідова про фортуну «Ворскли»

«Знаєте, є таке прислів’я „Везе тому хто везе“. Дійсно сьогодні була рівна гра, але футболісти повністю віддали себе на полі і заслужили на це везіння, хто би що не казав».

Про можливих новачків «Ворскли»

«Я б дуже хотів підсилити одну-дві позиції, створити на них конкуренцію. Проте на жаль це залежить не тільки від мене. Є керівництво клубу, яке приймає рішення. Якщо керівники погодяться на новачків — я буду дуже радий. Якщо ні — гратимемо тими хто є».

Види спорту:

Футбольні турніри: