«Олександрія» — «Ворскла»: більшість експертів схиляються до нічиєї

Наші прогнозисти поділилися думками стосовно сьогоднішнього футболу

Сьогодні в Олександрії на стадіоні «Ніка» полтавська «Ворскла» в рамках сьомого туру УПЛ зіграє проти місцевої «Олександрії». Матч розпочнеться о 19:30. Пряму трансляцію ви зможете побачити на каналі «Футбол 1». За сприятливого розвитку подій полтавці можуть наздогнати київське «Динамо». Кияни все-таки не поїхали до Маріуполя, тож цілком можливо, що на них чекатиме технічна поразка. Але для того щоб дістатися до динамівців «Ворсклі» спочатку самій треба взяти максимум очок у матчі з ослабленим, проте розлюченим суперником. Олександрійці у прикрому програшному матчі з «БАТЕ» втратили кількох ключових виконавців. Василь Сачко ж не зможе розраховувати на Богдана Шуста і Володимира Одарюка.

Букмекери у цьому матчі віддають невелику перевагу полтавцям:

П1 — 3,35     Х — 3,25    П2 — 2,23

А от наші шановні експерти у своїй більшості не вірять в успіх ворсклян у цьому поєдинку:

Ігор Кислов: Хотілося б помилитися, але я вважаю, що сьогодні переможе «Олександрія». Ви уявляєте в якому стані зараз команда Шарана після поразки від «БАТЕ»? Вони будуть розлючені не на жарт. В «Олександрії» зараз стоїть питання ребром: можемо чи не можемо? Вони просто зобов’язані виграти і думаю, зроблять це. Мій прогноз — 1:0 на користь господарів«.

Сергій Лукаш: «Мені здається, що „Ворскла“ сьогодні програє. „Олександрія“ після досадного вильоту з Ліги Європи має повністю зосередитися на чемпіонаті. Матч з „Ворсклою“ для них це можливість реабілітуватися за „БАТЕ“ бодай перед самими собою. Команди рівні, боротьба буде важкою, але переможе „Олександрія“. Мій прогноз — 2:1. Гол заб’є Олександр Чижов».

Сергій Ходирєв: «На „Ворсклу“ і „Олександрію“ сьогодні чекає нічия. Полтавці зараз на третьому місці і вони з нього так просто не посунуться. „Олександрія“ сильні команда, але я вважаю, що „Ворскла“ зможе відібрати в неї очки. Мій прогноз — 1:1. Не зважаючи на те, що у зелено-білих останнім часом забивають виключно захисники, я думаю, що сьогодні має забити Юрій Коломоєць. У нього завжди багато моментів, коли ж їх реалізовувати, як не у матчі проти своєї колишньої команди».

Юрій Мармач: «Сьогодні буде нічия. „Ворскла“ у спортивній злості і майстерності зараз нічим не поступається олександрійцям. Не поступиться і в рахунку-. Мій прогноз — 1:1. Гол заб’є Юрій Коломоєць».

Іван Шарій: «Ворскла» сьогодні може перемагати. Полтавці сильніші, майстерніші і зіграніші ніж «Олександрія». До того ж останні можуть ще не оговтатися від прикрого фіаско у Єврокубках. Мій прогноз — 1:2. «Ворскла» переможе«.

Сергій Чуйченко: «Сьогодні для обох команд буде важка гра. „Олександрія“ буде втомленою після „БАТЕ“. До того ж у них травмувався основний захисник. Проте я вважаю, що буде нічия. Мій прогноз — 1:1. Сьогодні має нарешті забити Юрій Коломоєць».

Види спорту:

Футбольні турніри: