«Ферро-ЗНТУ» програє втретє поспіль

Завершилася виїзна серія «Ферро-ЗНТУ». На жаль, для підопічних Кирила Большакова минулий тиждень виявився відверто невдалим. До поразок у Черкасах та Дніпродзержинську додалася ще одна — у Кривому Розі.

Перша чверть була за господарями — 23:16. У перерві наставник гостей зміг знайти потрібні слова для своїх підопічних, і в результаті друга чверть була за запорожцями, а з нею перевага перед другою половиною зустрічі — 32:38.

Старт третьої чверті видався повністю за криворізькими баскетболістами. Ривок 10:0 допоміг «Кривбасбаскету» скоротити розрив у рахунку перед заключною чвертю. А за три хвилини до закінчення матчу господарі зробили ще один ривок, який дозволив їм відірватися від суперника на одинадцять пунктів. Цей відрізок став вирішальним у зустрічі. «Кривбасбаскет» святкував перемогу — 88:78.
У цьому матчі Артем Буцький за трохи більше ніж 28 хвилин устиг набрати 9 очок. Крім того, розігруючий став найкращим у своїй команді за кількістю результативних передач (6) та перехоплень (5). У нього другий показник ефективності — 16, а за показником +/- (кількість очок у період, коли гравець знаходився на майданчику) від також став найкращим у команді гостей — +5.

Види спорту:

Футбольні турніри: