Юні земляки залишилися в одному кроці від п’єдесталу

У Кременчуці завершився чемпіонат України з пляжного волейболу серед юнаків і дівчат (до 16 років), в якому виступили хлопці та дівчата з Полтави і Кременчука.

У першості юнаків полтавський дует Віталій Помпе-Віталій Жук посів 5-е місце. Наші земляки у кваліфікаційних змаганнях здобули 4 перемоги у 5-ти матчах. У вирішальному поєдинку за право взяти участь у розподілі нагород полтавці, на жаль, програли Ігорю Свірідову-Антону Матвєєву (Кіровоград) — 0:2. Це було запекле протистояння, в якому полтавці програли першу партію — 16:21, другу — 17:21. Ще одна команда полтавських юнаків Павло Чайка-Антон Лаєвський фінішувала на 17-му місці.

Чемпіонами України серед юнаків стали В’ячеслав Гурин-Владислав Павлюк (Рівне), срібними призерами — Олег Вінічук-Михайло Свирид (Рівне), бронзовими — Ігор Свірідов-Антон Матвєєв (Кіровоград).

У першості серед дівчат Вікторія Манаєнкова-Таїсія Волосова (Кременчук) здобули перемоги у перших чотирьох матчах. А потім, на жаль, двічі програли: майбутнім срібним призерам А. Селіній-В. Петренко (Дніпропетровськ) — 0:2 і майбутнім бронзовим призерам А. Волосян-Л. Олійник (Чулаківка, Херсонська обл.). Вікторія Манаєнкова-Таїсія Волосова (Кременчук) посіли також підсумкове 5-е місце. Чемпіонками країни серед дівчат стали: Анастасія Безсонова-Олександра Перепич (Запоріжжя), срібними призерами — Анна Селіна-Вікторія Петренко (Дніпропетровськ), бронзовими — Анастасія Волосян-Лідія Олійник (Чулаківка, Херсонська обл.).

Серед дівочих пар, які поділили між собою 17-е місце були: Катерина Сазонова-Вікторія Полушкіна (Кременчук) і Марія Булавчик-Вікторія Морозова (Полтава). На 25-му місці — Ольга Бас-Ольга Аносова (Кременчук). Серед пар, які розділили між собою 33-ю позицію дівочої першості — Кароліна Трусяцька-Дар’я Шаповал (Кременчук) і Владислава Малько-Єлизавета Марченко (Полтава).

Види спорту:

Футбольні турніри: