Городище стало всеукраїнським центром орієтування

Городище

Представницький всеукраїнський турнір зі спортивного орієнтування бігом — «Кубок пам’яті-2014» відбувся на Полтавщині — в селі Городище Чорнухинського району.

До програми турніру входили змагання на чотирьох дистанціях у заданому напрямку: короткій, спринті, середній та довгій. Загалом у турнірі змагалися представники 18-ти вікових номінацій (по 9 — у жінок і чоловіків). Про рівень конкуренції у змаганнях свідчить той факт, що здобути перемогу одразу на всіх чотирьох дистанціях пощастило лише двом спортсменам: Олені Доценко з Києва (серед жінок до 21 року) та Ігорю Трімбою з Одеси (серед чоловіків до 35 років).

По три перемоги з чотирьох у своїх вікових номінаціях здобули: Наталія Кошель (с. Сануівка) — дівчата до 14 років, Аліна Кухта (Лубни) — юніорки до 18 років, Тетяна Божко (Черкаська обл.) — серед жінок до 55 років, Людмила Бахтіярова (Запорізька обл.) — серед жінок до 60 років, Сергій Петкевич (Полтавська обл.) — серед чоловіків до 21 року і Олексій Троян (Запорізька обл.) — серед чоловіків до 55 років.

А ось у двох номінаціях на кожній із чотирьох дистанцій був окремий переможець, серед юнаків (до 14 років): Вадим Петрович (с. Сагунівка) — на короткій, Михайло Піддубний (Полтавська обл.) — на середній, Андрій Рябов (Дніпропетровська обл.) — на довгій, Володимир Царенко (с. Сагунівка) — у спринті; серед чоловіків (до 45 років): Віталій Глушенков (Київ) — на короткій, Сергій Федько (Харківська обл.) — на середній, Сергій Ярошенко (Запорізька обл.) — на довгій, Олександр Могуренко (Харківська обл.) — у спринті.

Види спорту:

Футбольні турніри: