До нового сезону в Суперлізі готуються поки що лише «Локомотив» і «Хімпром»

На початку липня активну підготовку до нового чемпіонату України з волейболу розпочали чемпіон «Локомотив» (Харків) і срібний призер «Хімпром» (Суми).

Судячи з того, яку відповідь кореспонденту клубного сайту сумської команди щойно дав головний тренер «Хімпрома», наш земляк, вихованець полтавської школи волейболу Микола Пасажин, ніякі інші команди Суперліги поки що й не розпочинали свою підготовку.

Його запитали: «З колегами з інших клубів вдається поспілкуватися?», — на що Микола Пасажин відповів: «Поспілкуватися вдається, та не всі ще приступили до тренувань. Наскільки мені відомо, окрім „Хімпрома“ лише харківський „Локомотив“ нині проводить учбово-тренувальний збір. Інші команди вийдуть з відпусток пізніше».

«Хімпром» і «Локомотив» невдовзі вже завершать свої перші підготовчі збори й розпочнуть другі. А інші команди Суперліги у цей час вже, можливо, вийдуть з відпусток. Та чи вдасться їм потім на рівних конкурувати з лідерами, які заздалегідь розпочали не лише підготовку до сезону, а й до своїх очікуваних перемог.

Види спорту:

Футбольні турніри: