Чи з’явиться в Полтаві ветеранська збірна міста?

27-28 вересня у харківській «Акварені» відбуватиметься перший відкритий особисто-командний Кубок Федерації плавання України в категорії «Мастерс».

Президент Федерації плавання України Дмитро Качуровський виступив із відкритим зверненням до ветеранів плавання нашої країни, в якому запросив всіх ветеранів взяти участь у першому Кубку Федерації плавання в категорії «Мастерс». Тут ветерани змагатимуться у багатьох вікових категоріях, серед яких наймолодша — 25-29 років, а найстарша — за 85 років (для учасників 1929 року народження та старших).

Полтавці, які уважно слідкують за ветеранським спортом, знають, що в Полтаві є багато не тільки ветеранських команд, а й ветеранських збірних міста з таких видів спорту, як футбол, волейбол, баскетбол, легка атлетика, хокей та інші. Вони активно виступають у ветеранських чемпіонатах України. У плаванні, на жаль, такої ветеранської збірної Полтави, яка монолітною командою виступала б у всеукраїнських змаганнях наразі немає. Окремі плавці Полтави виступають на різних змаганнях, як в Україні, так і за її межами. Інколи вони представляють місто Полтаву, інколи — ветеранські клуби з інших міст України. А коли ж з’явиться повноцінна збірна ветеранів Полтави з плавання?

Можливо, час уже настав. І на першому відкритому особисто-командному Кубку Федерації плавання України в категорії «Мастерс», який, до речі, відбуватиметься у сусідньому Харкові, наші земляки — ветерани плавання, серед яких багато «зірок» свого часу, нарешті згуртуються?

Види спорту:

Футбольні турніри: