«Гірник-Спорт» поступається чемпіону України і вилітає з Кубка України

Футбольне свято у Комсомольську закінчується на користь гостей з Києва

22 серпня у Комсомольську відбувся матч 1/16 фіналу Кубка України між місцевим «Гірником-Спорт» та київським «Динамо». «Гірники» дуже старалися дати бій іменитим гостям, але кияни все ж були явно сильнішими і поїхали з Полтавщини переможцями.

«Гірник-Спорт» — «Динамо» 0:6

«Гірник-Спорт»: Кліщук, Голядинець, Шульц,Чмеленко,Тимофеєнко, Марусич, Корольков, Клімаков, Даудов (Моісеєнко 76), Кириєнко, Степанчук (Герасимець 58)

Тренер: Ігор Жабченко

«Динамо»: Рибка, Даніло Сілва (Ьурда 68), Антунеш, Драговіч, Хачеріді, Мігель Велозу (Сидорчук 59), Петрович, Морозюк (Гонсалес 46), Беланда, Ярмоленко, Кравець

Тренер: Сергій Ребров

Голи: Кравець (26), Ярмоленко (39, 65, 77), Велозу (55), Антунеш (68)

video.png

video.png

video.png

video.png

video.png

video.png

Незважаючи на «святковий» характер цього матчу, довкола цього матчу ще до його початку точилися якісь незрозумілі інтриги. То один з київських функціонерів говорить про те, що «Гірник-Спорт» це «убогий сільський клуб», то проблеми з місцями на трибунах для київських фанатів. У підсумку зусиллями клубів всі формальності було вирішено, а на питання who is who мала відповісти власне гра. Для тих хто не зміг потрапити на невеличкий комсомольський стадіон «Юність» у місті організулали фан-зону з великим екраном. «Динамівці почали забивати з самого початку. Ярмоленко і Кравець виробляли на полі що хотіли і на 26 хвилині Андрій віддав, а Артем відкрив рахунок. Через 13 хвилин потенційний гравець «Евертона» забив і сам. Чорний їдкий дим, який ішов від фанатських трибун не завадив ні гравцям ні арбітрам і «Динамо» продовжило без особливих зусиль дтиснути на суперника. У другому таймі Андрій Ярмоленко оформив хет-трик, а також по голу на свій рахунок записали Мігель Велозу і Антунеш. «Гірник-Спорт» кілька разів загрожував воротам Олександра Рибки, але на фоні багаточисленних атак киян ці випади були практично непомітними. У підсумку — 0:6 і «Динамо» крокує далі.

Види спорту:

Футбольні турніри: