Василь Сачко: «До деяких гравців по грі є серйозні питання»

Василь Сачко

Керманич «Ворскли» поспілкувався з журналістами після перемоги над «Меалістом»

29 серпня відбувся матч шостого туру ліги «Парі-Матч» між полтавською «Ворсклою» та «Металістом», який наша команда мінімально виграла. Після матчу Василь Сачко поспілкувався з представниками ЗМІ:

Про безпосередньо гру своєї команди у цьому матчі

— В першому таймі ми володіли ініціативою, ми налаштовували футболістів грати агресивно і швидко. В першому таймі нам це вдавалося, у другому гра вирівнялася. Я хочу віддати належне «Металісту» вони грамотно оборонялися і контратакували. Після проведених замін ми забили м’яч, і що дуже важливо не пропустили. До оборони за винятком кількох моментів питань взагалі немає. Ми переступили через ту нічийну серію і я дуже цьому радий. Якщо м перемогли, значить заслужили цей успіх.

Про ранню заміну Антона Шиндера

— Сьогодні на полі було дуже багато боротьби і ніхто не хотів поступатися. Антон це футболіст який не любить програвати і в одному з епізодів його вдарили ліктем в область виска. В нього стався мікрострус і ми прийняли рішення його замінити, хоча він рвався в бій.

Про проблемні моменти у грі «Ворскли»

— Ми налаштовуємо хлопців грати більш агресивно і розкуто, проте їм не вистачає індивідуальної майстерності. Сьогодні можна відзначити Олексія Дитятьєва, який як і всі інші виконував свою роботу. Льоша забив і забив не випадкоково. Хтось виконував свої функції краще, хтось — гірше. До деяких гравців є серйозні питання. Я не хочу називати прізвищ, це залишиться всередині колективу, але так виходити грати проти «Металіста» просто не можна. Ми будемо серйозно розбиратися, адже від гри до гри говоримо про одне і те ж.

Види спорту:

Футбольні турніри: