Перша ліга: «Гірник-Спорт» в меншості переграє «Миколаїв»

«Гірник-Спорт» — «Миколаїв»

Команда Ігоря Жабченка порадувала своїх вболівальників перемогою

3 жовтня в рамках одинадцятого туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги «Гірник-Спорт» в рідному Комсомольську приймав МФК «Миколаїв». Вболівальники, які прийшли на цей матч отримали чимале задоволення, адже їх команда впевнено перемогла, хоч їй і довелося більшу частину матчу грати в меншості.

«Гірник-Спорт» — «Миколаїв» 3:1

«Гірник-Спорт»: Ситников, Волчков, Голядинець, Моісеєнко, Ломко, Герасимець, Корольков, Воронченко, Дячук, Марусич (Шульц, 39), Івашко (Кириєнко, 58, Глушицький, 85).

Головний тренер: Ігор Жабченко

«Миколаїв»: Чумак, Берко, Саркісян, Батюшин, Кошелюк (Хохлов, 77), Цапій, Ковальов, Любчак, Лещенко (Буличов, 65), Сікорський (Муховиков, 46), Чучман

Головний тренер: Руслан Забранський

Голи: Марусич (25), Герасимець (70), Голядинець (90+3) — Берко (87, пен.)

На 37-й хвилині з поля був вилучений Ломко (друга жовта).

video.png

«Гірник-Спорт» довго тягнув з епічними домашніми перемогами, але в одинадцятому турі саме так і сталося. Комсомольчани більше контролювали м’яч і частіше будували атаки. На 25-й хвилині це вилилося в гол, Псля помилки захисника, який не зміг винести м’яч зі свого штрафного майданчика при фланговій передачі, Марусич з другої спроби влучив точно у ворота — 1:0. Такий початок комсомольчанам подобався. На 37-й хвилині захисник комсомольської команди Олександр Ломко примудрився отримати другий «гірчичник» і залишив свою команду в меншості. Так команди і пішли на перерву за мінімальної переваги «гірників».

У другому таймі нашим землякам було вже важче, адже їх було на одного менше, проте це не змусило їх перестати забивати. На 69 хвилині «Гірнику-Спорт» вдалася контратака, яку влучним пострілом завершив Герасимець — 2:0. Тепер миколаївкам буде ще важче.

Гості зуміли воскресити інтригу в матчі завдяки пенальті на 87-й хвилині, який реалізував Берко. Проте жила ця інтрига менше десяти хвилин. На третій компенсованій арбітром хвилині Голядинець класним ударом оформив остаточний рахунок матчу — 3:1.

Види спорту:

Футбольні турніри: