Павло Ребенок: «Гра з «Шахтарем» буде чудовою перевіркою нашої роботи на зборах»

Павло Ребенок

Півзахисник «Ворскли» поділився враженнями після турецьких зборів «Ворскли»

Кілька днів тому полтавська «Ворскла» закінчила навчально-тренувальні збори в Туреччині і повернулася до Полтави, щоб тут готуватися до найближчого матчу в 1/4 фіналу Кубка України проти донецького «Шахтаря». Сьогодні на запитання «Полтавщини Спорт» відповів старий-новий гравець команди Павло Ребенок.

— Павле, Ви тренувалися у «Ворсклі» під керівництвом різних тренерів, Віктора Носова, Миколи Павлова, тощо. Що такого є у тренувальному процесі Василя Сачка, чого не було у інших?

— У кожного тренера є свої плюси. Не буду обговорювати тренувальний процес, але можу сказати, що Василь Вікторович підходить до роботи дуже серйозно. Це класний тренер і результати, які команда показує під його керівництвом заслуговують на повагу.

— Зовсім скоро «Ворсклі» належить зіграти з донецьким «Шахтарем». Вчора ми всі бачили, як може грати ця команда («Шахтар» на виїзді розгромив «Шальке» Авт.). Як ви вважаєте, особисто Ви і ваша команда, готові до рівного протистояння з таким суперником?

— Ми щойно приїхали зі зборів, де звісно ж готувалися і до цього матчу теж. В нас не має вибору, треба виходити і грати проти будь-якого суперника. Якраз матч з «Шахтарем» і покаже, чого нам вдалося досягти при підготовці. Ця гра стане чудовою перевіркою ефективності нашої роботи на зборах.

Нагадаємо, що домашній кубковий матч проти «Шахтаря» відбудеться 2 березня.

Види спорту:

Футбольні турніри: