Експерти: «Цього разу «Ворскла» боротиметься проти «Шахтаря», але знову програє»

Більшість наших фахівців вважає, що «Ворскла» поїде зі Львова ні з чим

6 березня у Львові полтавська «Ворскла» в рамках 17-го туру ліги «Парі-Матч» зіграє з донецьким «Шахтарем». Матч розпочнеться о 17:00. Пряму трансляцію вестиме канал «Футбол 1». Це буде вже друга дуель полтавців з підопічними Мірчі Луческу на поточному тижні. Домашній матч з донеччанами в рамках Кубка України «Ворскла» беззубо програла, чим викликала масу запитань до Василя Сачка і його підопічних. І тренери, і футболісти, і вболівальники розглядали кубкову гру з «гірниками» як перевірку на готовність до футбольної весни. Поразка 0:4 змусила всіх в цьому сумніватися, не зважаючи на те, що «зелено-білі» грали без лідерів атаки Артема Громова і Антона Шиндера. Проте вже сьогодні у «Ворскли» буде можливість реабілітуватися за те кубкове непорозуміння. І знову футболісти і тренери обіцяють нам боротьбу. Василь Сачко і Арменд Даллку як один говорять проте, що у Львові буде зовсім інший футбол і «солодкого життя» для підопічних Мірчі Луческу не буде. Щодо стартових складів то можна очікувати появи у старті Артема Громова і Олексія Довгого. Перший — ключовий півзахисник і в середу не грав лише через дискваліфікацію, другий — на фоні провальної гри опорників виглядає логічною альтернативою комусь із них.

Букмекери як і минулого разу віддають велику перевагу «Шахтареві». Титульний спонсор чемпіонату оцінює шанси команд так:

П1 — 1,18    Х — 6,50    П2 — 17,0

А ось наші експерти цього разу налаштовані не так оптимістично, лише один з них говорить про те, що «Ворскла» не програє.

Ігор Кислов: «Думаю, що «Ворскла» програє «гірникам» і цей матч. Звісно наша команда намагатиметься зіграти краще ніж у попередній зустрічі, але цього замало, що відбирати очки у такого «Шахтаря». Мій прогноз — поразка 0:2.»

Іван Кривошеєнко: «Судячи з того, як зараз готовий «Шахтар», він таки виграє і цей матч. Гра «Ворскли» звісно буде вже іншою, але донецька команда все-одно сильніша. Мій прогноз — 0:1 на користь «Шахтаря».

Сергій Лукаш: «Я і цього разу вважаю, що «Ворскла» програє. Думаю, наша команда зможе забити, все ж має зіграти Артем Громов. Також можна чекати у старті Олексія Довгого, якого незрозуміло чому не випустили у кубковій грі. Адже Олексій більше за всіх забив на зборах. Мій прогноз — 1:3.»

Сергій Ходирєв: «Я не буду змінювати свій прогноз. «Ворскла» програє з рахунком 0:2.»

Юрій Мармач: «Незважаючи на те, що в середу «Ворскла» крупно програла, я вірю, що у Львові буде нічия. Я вболіваю за «Ворсклу» і сподіваюся, що мій прогноз їм допоможе. Я вважаю, що буде результат 1:1.»

Іван Шарій: «У напруженій боротьбі «Шахтар» все-таки виграє. «Ворскла» трохи переосмислить свою гру і проаналізує помилки, проте очки у гірників напевно не відбере. Мій прогноз — поразка 1:2.»

Олександр Мелащенко: «Цього разу «Ворскла» теж програє. До складу повернеться Громов, але по-перше, як показала попередня гра, «Шахтар» на голову сильніший, по-друге — донецька команда номінально гратиме вдома. «Ворсклі» буде дуже й дуже непросто зачепитися за прийнятний результат. Мій прогноз — поразка 0:2.»

Види спорту:

Футбольні турніри: