Експерти вважають, що «Ворскла» здолає «Олександрію»

Наші прогнозисти говорять, що з двох учасників Єврокубків сильнішими будуть полтавці

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» імені О. Бутовського відбудеться матч останнього 26-го туру «Ліги Парі-Матч» між полтавською «Ворсклою» та ПФК «Олександрія». Матч розпочнеться о 19:30 і його транслюватиме канал «Футбол 2».

Жодних турнірних завдань цей матч вже не вирішує, але є кілька принципових моментів, які мають мотивувати «ворсклян». По-перше — олександрійці завжди були для «Ворскли» незручним суперником і виграти в них вдома завдання не з легких. Зазвичай ці команди у Полтаві грають внічию, тож зараз цю традицію необхідно зламати. А по-друге цей матч стане останнім у професійній кар’єрі капітана «зелено-білих» Арменда Даллку. Футболісти мають провести свого товариша по команді з перемогою. Букмекери впевнені, що «Ворскла» сьогодні переможе.

П1 — 1,90   Х — 3,70    П2 — 3,90

Наші шановні експерти у чомусь згодні з букмекерами, але не всі.

Ігор Кислов: «Сьогодні ми гратимемо проти такого ж учасника єврокубків, тож треба не вдарити обличчям в калюжу. Я думаю, що „Ворскла“ переможе. Мій прогноз — 2:0»

Іван Кривошеєнко: «На цю гру важко робити прогнози, адже с турнірної точки зору вже нікому нічого не потрібно. Проте, це принципове протистояння і вдома „Ворскла“ має перемагати. Прогнозую рахунок 2:1»

Сергій Лукаш: «Запитав у своїх вихованців, вони кажуть, що „Ворскла“ переможе 2:1. Хлопчаки в мене розумні, тому довірюся їм. Мій прогноз — перемога 2:1»

Сергій Ходирєв: «Олександрія» важка команда, і для неї буде принципово не програти у Полтаві. Всі кажуть про перемогу, але мені здається, що у цього матчу буде нічийний результат. Мій прогноз — 1:1«

Юрій Мармач: «Ворскла» переграє «Олександрію» з рахунком 2:1«

Іван Шарій: «Я розумію, що „Олександрія“ теж учасник Ліги Європи, але в останньому матчі „Ворскла“ має впевнено вигравати. Я вважаю, що гра закінчиться з рахунком 3:0 на нашу користь.»

Види спорту:

Футбольні турніри: