Кубок світу в Рачіце: два «золота», «срібло» і «бронза» на рахунку полтавців

Наші веслувальники завоювали чотири медалі у заключний день змагань

29 травня у чеському місті Рачіце закінчився Кубок світу з веслування на байдарках і каное (спринт). У заключний день змагань полтавські спортсмени, які і без того активно збирають нагороди, додали до свого активу ще чотири медалі. Дві з них — найвищого гатунку.

Так сталося, що перші місця полтавці посідали виключно у квартетах. Так Денис Камерилов та Едуард Шеметило у складі каное-четвірки першими подолали дистанцію 200 метрів. Хлопці показали час 34, 978 секунди. Разом з ними у квартеті гребли Віталій Вергелес та Денис Коваленко.

Ще одно «золото» виборола Марія Кічасова у байдарці-четвірці на 200 метрів. Разом з Інною Грищун, Світланою Ахадовою та Анастасією Тодоровою наша Марія прийшла до фінішу першою з часом 34, 947 секунди.

На дистанції 500 метрів Марія так само у складі четвірки стала другою, тільки тепер замість Світлани Ахадової з нею гребла Анастасія Повх. Дівчата показали час 46,476 секунди програвши лише 0,11 секунди екіпажу з Німеччини.

«Бронзові» нагороди для Полтавщини виборов Дмитро Янчук. Наш спортсмен разом з Тарасом Міщуком стали третіми у каное-двійці 3:43,409.

Види спорту:

Футбольні турніри: