На матчі «Поділля» — «Дружба вболівальники побили мотоболіста Володимира Калініна

Володимир Калінін під №9

Гравець команди з Мачух забив суперникам чотири м`ячі, а в кінці матчу йому помстилися

24 червня у Кам’янці-Подільському відбувся мотобольний матч чемпіонату України між місцевим «Поділлям» і командою «Дружба» з села Мачухи Полтавського району. Неочікувано для всіх, команда з Полтавщини не змогла виграти у аутсайдера і матч закінчився з рахунком 4:4. Всі голи у складі «Дружби» забив Володимир Калінін. В кінці поєдинку на матчі зав’язалася бійка внаслідок якої голеадор «Дружби» отримав ушкодження. Про подробиці інциденту нам розповів тренер «Дружби» Анатолій Таран.

— За кілька хвилин до кінця матчу Володимира Калініна вилучили за начебто наїзд мотоциклом на ногу арбітру, — розповідає тренер. — Як тільки він виїхав у штрафну зону з трибун на нього накинулися близько 30-ти вболівальників і почали бити. Так зав’язалася серйозна сутичка. Володимиру надали допомогу у кареті швидкої допомоги і зараз він практично не бачить на одне око. 25 серпня ми маємо зіграти з «Восходом» і невідомо чи зможе Володимир взяти участь у цьому матчі. Для нас це серйозна втрата.

Зараз тренер подав протест до Федерації мотоциклетного спорту України на дії арбітра і вболівальників і чекає розгляду. В той же час мотоболісти «Поділля» нарікають на те, що Калінін дійсно грав агресивно і не за правилами, а також двічі в прямому сенсі наїхав на суддю.

Види спорту:

Футбольні турніри: