«Динамо» — «Ворскла»: експерти розійшлися у прогнозах

Кілька наших фахівців вважають, що «Ворскла» сьогодні щонайменше не програє 

Сьогодні у Києві на НСК «Олімпійський» полтавська «Ворскла» зіграє з місцевим «Динамо». Ці команди наразі перебувають у різних «вагових категоріях», але у кожної з них є ігрові проблеми, тож можна чекати цікавого протистояння. Матч розпочнеться о 19:30. Пряма трансляція буде доступна на каналі «2+2»

 Навколо полтавської «Ворскли» вже не перший тур нависає аура неприємних матчів та вболівальниць кого невдоволення, та днями зі стану клубу надійшла прекрасна новина — до команди повертається Санжар Турсунов. Невідомо, чи вийде він на поле вже у сьогоднішньому матчі, але в будь-якому разі, вболівальники покладають на узбека чималі надії. Точно не зіграє сьогодні головний бомбардир «зелено-білих» Дмитро Хльобас, який належить «Динамо» і не може грати проти свого клубу. Також незрозуміло в якому стані Сергій Сімінін. Враховуючи пошкодження Пилявського, ситуація виглядає взагалі катастрофічною. А от у складі «Динамо» цілком ймовірна поява колишнього ворсклянина Артема Громова. Одного разу матч «Ворскла» — «Динамо» став для Артема переломним. Він забив єдиний м’яч у ворота киян і закріпився у стартовому складі полтавців. Що буде цього разу — покаже гра.

Букмекери оцінюють шанси команд наступним чином:

П1 — 1,25   Х — 5,00   П2 — 14,0

А от експерти з ними не згодні:

Сергій Лукаш: «Чесно, я не знаю, як прогнозувати нашу команду. Коли логічним виглядає один результат — все закінчується інакше. Але сьогодні, я думаю, що ми програємо. Мій прогноз — 2:0 на користь «Динамо».

Сергій Чуйченко: «Матч безперечно буде важким, але мені чомусь здається, що „Ворскла“ відбере очки у киян. Прогнозую рахунок 1:1. Хто заб’є? Думаю, що Юрій Коломоєць. Якщо звісно він сьогодні гратиме.»

Ігор Кислов: «Ми сьогодні виграємо. Ні, серйозно, після того як повернувся Турсунов, у команди має бути хороший настрій. Тим більше, що в „Динамо“ відбуваються якісь незрозумілі речі. Он Ярмоленко не виходить на поле. Мій прогноз — 0:1. Заб’є Юрій Коломоєць.»

Юрій Мармач: «Хотілося б вірити у краще, але думаю, „Ворскла“ сьогодні програє. Якщо конкретніше, мій прогноз — 2:0»

Сергій Ходирєв: «Буду лаконічним. Кияни переможуть з рахунком 3:0.»

Види спорту:

Футбольні турніри: