ФК «Оржиця» вдруге заявила про те, що покидає чемпіонат Полтавської області

Президент «Оржиці» заявив, що діалогу з федерацією таки не вийшло

Сьогодні керівництво ФК «Оржиця» вдруге заявило про те, що команда знімається з вищої ліги чемпіонату Полтавської області з футболу. Президент команди Станіслав Куць пояснив цей крок тим, що йому врешті-решт так і не вдалося.

— Приводом для першого кроку до того щоб знятися став матч «Оржиця» — «Рокита», де ми стали жертвою необ’єктивного суддівства від Олега Дробітька і компанії. Ми отримали купу непотрібних жовтих карток. В той же час наших гравців відверто били по ногах і за це нікого не карали, — розповідає Станіслав Куць. — Коли я розмовляв з керівництвом Федерації футболу Полтавської області, нам пообіцяли зібрати експертну нараду і розібратися в ситуації. Також нам обіцяли, що у експертну групу увійде директор команди Віктор Козін. Але у підсумку засідання провели без нього і на ньому не було прийнято жодного рішення спрямованого назустріч «Оржиці». Хоча на обіцяли щонайменше скасувати несправедливі жовті картки.

video.pngМатч розбрату

video.png

Нагадаємо, що 8 жовтня «Оржиця» має на виїзді зіграти «Колоса» з Лазірок. Але Станіслав Куць наголосив, що команда до цього матчу вже не готується.

Види спорту:

Футбольні турніри: