Василь Сачко: «Ми так не домовлялися»

Василь Сачко

Прес-конференція головнорго тренера «Ворскли» після домашньої поразки від «Дніпра»

20 листопада «Ворскла» у Полтаві програла аутсайдерам з дніпровського «Дніпра». Після гри традиційну прес-конференцію полтавським медіа дав головний тренер «ворсклян» Василь Сачко.

Про гру «Ворскли» і «Дніпра»

«Коментувати багато не хочеться. Коли програєш одну гру це випадковість, дві збіг, а коли програєш три то варто задуматися про закономірність. Ми так не домовлялися. Ми говорили з хлопцями про те, що ми до кінця сезону дограємо всі разом, а вже потім ті кому з нами не по дорозі залишить клуб. Можливо хтось вже не бачить себе у „Ворсклі“ думає про щочь інше. Досадно спостерігати якусь приреченість. Ми були налаштовані щонайменше не програти. Ми говорили хлопцям, що ми вже просто не можемо програвати. У нас сьогодні випав ряд гравців: Скляр, Голодюк, Коломоєць. Нас покарали за помилки в обороні Ми програли середину поля побігли вперед забивати, почали програвати боротьбу і підбори і знову нас покарали. Хочеться вже скоріше дограти до кінця сезону, адже у команди зараз невтішний стан і є питання до психології. Ми самі винні у таких результатах. Є великі питання до нашої роботи.»

Про майбутній склад «Ворскли»

«Конкретно відповісти на запитання яким буде склад „Ворскли“ після зимової перерви я не зможу. Керівництво буде окремо спілкуватися з кожним гравцем і обговорювати подальшу співпрацю. Зміни у складі напевно будуть.»

Види спорту:

Футбольні турніри: