Як полтавські спортсмени новий рік зустрічали

Сергій Чуйченко

Спортивні зірки Полтавщини поділилися думками і враженнями від новорічних свят

Спортсмени мусять дотримуватися суворого режиму для того щоб стати чемпіонами, але це не означає, що для них немає свят. Новий рік — створює святковий настрій для кожного, не важливо від того, чи в людини півмісяця вихідних, чи вже через два дні треба поспішати на тренування. Полтавські спортсмени розповіли «Полтавщині Спорт», що для них означає це свято, а а також поділилися тим, як зустріли новоприбулий рік півня.

Максим Мельник, боєць ММА (Полтава)

«Для мене Новий рік це можливість присвятити більше часу своїм близьким та друзям. У звичайні дні я увесь час то навчаюся, то тренуюся. А у святкові можу більше побути з рідними. 2017-й я зустрів в компанії хороших друзів».

mel-nyk.jpgМаксим Мельник

Сергій Чуйченко, колишній гравець ФК «Ворскла», футбольний експерт «Полтавщини Спорт»

«Новий рік для мене — це ялинка, подарунки, Дід Мороз і снігуронька. Для дітей це свято, а для дорослих своєрідний поріг для підбиття підсумків: що зроблено, що ще треба зробити. Ну і звісно це пора для загадування, бажань і привітань для близьких, рідних і знайомих. Цей новий рік я зустрів у колі сім’ї».

chuich.jpgСергій Чуйченко

Дмитро Янчук — бронзовий призер Олімпійських Ігор 2016 з веслування

«Новий рік для мене з дитинства — велике свято. Я завжди відчував новорічну атмосферу і вона мені дуже подобається. Цього разу я не сидів вдома і зустрів рік півня з друзями у Карпатах. Так як завжди багато снігу, тож новорічна атмосфера відчувається особливо».

yanchuk.jpgДмитро Янчук

Надія Телешик, баскетболістка БК «Полтава-Баскет»

teleshyk.jpgНадія Телешик

«Для мене Новий Рік — одне з улюблених свят. Саме цей день вся наша, дружня сім’я збирається разом. Новорічна атмосфера надає звичайним сімейним посиденькам якоїсь святкової чарівності. В дитинстві я була дуже спритною і часто знаходила подарунки від Діда Мороза раніше ніж вони опинялися під ялинкою. Так я дізналася, що цього пана не існує :). 2017-й зустріла в родинному колі. Це для мене було дуже важливо».

Види спорту:

Футбольні турніри: