«Ворскла» у товариському матчі здолала харківський «Геліос» (відео)

Три дебютних голи принесли полтавцям перемогу у першій грі 2017-го року

Сьогодні у с. Копили на навчально-тренувальній базі ФК «Полтава» відбувся товариський матч між полтавською «Ворсклою» та першоліговим харківським «Геліосом». Зігравши два тайми різними складами, «ворскляни» здобули переконливу перемогу.

«Ворскла» — «Геліос» 3:0

«Ворскла» (1 тайм): Сарнавський, Пердута, Даллку, Чеснаков, Сапай, Ткачук, Кравченко, Зарічнюк, Насібулін, Ребенок, Загорулько.

«Ворскла» (2 тайм): Шуст, Штаненко, Дитятьєв, Остапенко, Кунєв, Мельник, Тищенко, Квасний, Одарюк, Шаповал, Якубов.

Голи: Насібулін (8), Загорулько (27), Зарічнюк (44)

У першому таймі на поле вийшли футболісти у своїй більшості знайомі полтавським вболівальникам. З потенційних новачків з перших хвилин грали лише воротар Богдан Сарнавський та Владислав Насібулін. Для обох футболістів товариський дебют у новій команді можна назвати вдалим. Богдан відіграв свої 45 хвилин «насухо», а Владислав відзначився забитим голом. Це сталося на 8-й хвилині — Павло Ребенок отримав м’яч на правому фланзі і правою (!) ногою віддав передачу на Насібуліна. Владислав в свою чергу спокійно переправив м’яч у ворота — 1:0.

video.png

Другий м’яч у ворота харків’ян влетів на 28-й хвилині. Той же Насібулін вже з лівого флангу віддав у центр на Ткачука. Андрій Послизнувся проте встиг проштовхнути м’яч до штрафного майданчика, де круглого підхопив Артур Загорулько і ударом з розвороту забив точно у ворота — 2:0. Дебютний гол Загорулька у футболці «Ворскли».

video.png

На останніх хвилинах першого тайму свій дебютний гол забив і Євген Зарічнюк. Ігор Пердута віддав точну передачу з глибини на Дмитра Кравченка, а той у свою чергу скинув під удар Зарічнюку. Євген пробив точно і холоднокровно — 3:0.

video.png

У другому таймі на поле вийшли молоді футболісти з дубля, а також гравці, які прибули у «Ворсклу» на перегляд. З «корінних» ворсклян грали лише Богдан Шуст, Олексій Дитятьєв та Володимир Одарюк. У такому складі команда Василя Сачка голів не забивала, хоча нападник Алішер Якубов, який перебуває на перегляді мав кілька нагод щоб відзначитися.

19 січня «Ворскла» відправиться на свій перший закордонний збір до Туреччини.

Види спорту:

Футбольні турніри: