Другий збір «Ворскли»: шестеро — за бортом, двоє — під питанням

Команда Василя Сачка знову вирушила до Туреччини

«Ворскла» «відсіяла» майже всіх, хто був в команді на перегляді. Після дводенної перерви дружина Василя Сачка вирушила на другий навчально-тренувальний збір до Туреччини. При цьому шестеро потенційних новачків, які брали участь у першому зборі, точно залишилися за бортом. Йдеться про захисників Богдана Кушніренка, Олексія Ковтуна та Станіслава Штаненка, півзахисників Владислава Насібуліна та Сергія Горбунова, і нападника Алішера Якубова.

Цього разу головний тренер взяв до Туреччини таких футболістів:

Воротарі: Шуст, Сарнавський, Різник

Захисники: Чеснаков, Кунєв, Матвеєв, Саків, Сапай, Пердута, Остапенко, Квасний, Даллку, 

Півзахисники: Одарюк, Кравченко, Тищенко, Зарічнюк, Мельник, Ткачук, Ребенок

Нападники: Загорулько, Хльобас, Мякушко, Шаповал

Окрім Романа Кунєва, Богдана Сарнавського та Сергія Мякушка які вже підписали контракт з клубом, на збори летить відомий полтавським вболівальникам захисник Олександр Матвєєв. Інші незнайомі прізвища у списку — молоді гравці з системи клубу. Варто відзначити, що на другий збір не поїхав третій воротар Ян Вічний. Замість нього — Дмитро Різник, який виступав у складі ДЮСШ «Ворскла» в аматорському чемпіонаті Полтави.

Деякі футболісти ще можуть приєднатися до команди. Про це повідомляє прес-служба клубу. Серед них — досвідчений півзахисник В’ячеслав Шарпар. Також незрозуміла доля нападника ФК «Полтава» Олексія Дегтярьова. Всеукраїнські ЗМІ повідомляють, що зелено-білі були не проти підписати з ним контракт, але в них не вистачило грошей на трансфер.

Види спорту:

Футбольні турніри: