Троє полтавців стали призерами всеукраїнського турніру з греплінгу

Дмитро Микуця, Анастасія Горностаєва та Дмитро Тихонюк привезли медалі з Харкова

Днями у Харкові відбувся Всеукраїнський турнір з греплінгу "ADCC submission fight". У змаганнях взяли участь бійці ММА з полтавської команди “Branibor team”. Троє з них поїхали додому з медалями. 

Дмитро Микуця (вагова категорія 100+ абс.) посів на турнірі перше місце. Наш земляк у фіналі позиційно переміг досвідченого суперника. Юніор Дмитро Тихонюк став другим у ваговій категорії до 75 кг. Серед дівчат третьою у ваговій категорії до 60 кг стала полтавка Анастасія Горностаєва.

Окрім Дмитра Микуці у змаганнях брав участь ще один зірковий боєць з клубу “Branibor” Максим Мельник. Він виступав у чужій для себе ваговій категорії (до 83 кг) і поступився за очками у другому поєдинку. 

Примітка: Греплінг — спортивне єдиноборство, комплексний вид боротьби, в основі якого лежить позиційне маневрування двох спортсменів. кожен з яких за допомогою больових та задушливих прийомів намагається змусити суперника здатися. Також спортсмени намагаються набрати якомога більшу кількість очок. Їх дають за вдало виконані прийоми: звалювання, захоплення, кидки, перевороти, підсічки тощо. Наносити удари у греплінгу не можна. 

Види спорту:

Футбольні турніри: