Кременчук розгромив Полтаву у першому матчі Кубка Виклику

Провальний другий тайм залишив полтавців у незручному становищі

Сьогодні у Полтаві у спорткомплексі ПЗМС відбувся перший матч Кубка Виклику з футзалу між збірними Полтави та Кременчука. Вболівальники вщент заповнили трибуни спорткомплексу. Багатьом довелося стояти чи сидіти на сходах і дверних проходах. Але на жаль полтавські футзалісти своїх прихильників порадувати не змогли. Натомість ті, хто приїхав з Кременчука отримали в нагороду за поїздку вольову перемогу своїх земляків.

Полтава — Кременчук 1:4

Полтава: Шостак, Банний, Піддубний, Мілько, Нечипорук, Кальченко, Швей, Хрипко, Манасян, Місяйло, Ситак.

Кременчук: Прихожий (Подорожний, 21) Аліфанов, Кравчук, Приймак, Крупін, Лапа, Смірнов, Кувшинов, Скляренко, Галата, Юрченко.

Голи: Місяйло (23) — Лапа (29, 38), Скляренко (45), Смирнов (47).

У першому таймі ніщо не передвіщало розгрому господарів. Не можна сказати, що полтавці набагато більше володіли м’ячем, але моменти створювали регулярно. Втім до певного часу всі надії полтавців на гол розбивалися об впевнену гру Сергія Прихожого. Олег Шостак на відміну від свого колеги по амплуа не цурався виходити далеко в поле, і за нульового рахунку ледь не отримав «за комірець». Втім сам Олег небезпеку і нейтралізував, перевівши м’яч на кутовий. Зрештою саме Шостак на 23-й хвилині віддав гольовий пас на Андрія Місяйла і той відкрив рахунок — 1:0. На перерву команди пішли з перевагою господарів.

video.png

У другому таймі кременчужани заграли активніше і почали ловити господарів на помилках у захисті. Так Сергій Лапа після полтавських обрізок оформив дубль. Другий м’яч Сергія до ваших послуг.

video.png

Ситуація для полтавської команди була невтішна. Конче необхідно було забивати і як на зло кураж спіймав голкіпер з Кременчука Богдан Подорожний. А от Олегу Шостаку довелося ще двічі виймати м’яча з сітки воріт. Спочатку на 45-й хвилині його змусив це робити Валерій Скляренко.

video.png

А на 47-й голом відзначився Кирило Смирнов, встановивши остаточний рахунок у матчі. Як не старалася Полтава скоротити відставання перед матчем-відповіддю, в неї нічого не вийшло.

video.png

Друга гар Кубка Виклику відбудуться 18 лютого у Кременчуці.

Види спорту:

Футбольні турніри: