Полтавець В`ячеслав Богомол битиметься зі швейцарцем на престижному турнірі у Петербурзі

Праворуч В'ячеслав Богомол

Полтавський Бізон зійдеться в октагоні з Пабло Ортманом

18 лютого у Санкт-Петербурзі відбудеться престижний турнір зі змішаних єдиноборств ММА М-1 Challenge 74. На вболівальників чекають десять професійних поєдинків за участю бійців з України, Росії, Франції, Бразилії тощо.

В турнірі візьме участь полтавський боєць В’ячеслав Богомол на прізвисько Бізон з клубу «Branibor Team». Суперником В’ячеслава буде швейцарський боєць Урс Пабло Ортман. Для нашого земляка це буде вже друга спроба виграти в турнірі серії М-1. Промоушн М-1 вважається третім за авторитетністю і потужністю після таких бійцівських брендів як UFC та Bellator. У лютому 2016-го Бізон дебютував у М-1 поєдинком проти досвідченого росіянина Валерія Мяснікова. Тоді В’ячеслав програв задушливим прийомом, але показав видовищний бій і організатори змагань запросили його знову.

ibwcgecgzj0.jpg

o-y0py3nrre.jpg

В’ячеслав Богомол провів дев’ять професійних поєдинків з яких шість виграв. В активі у Пабло Ортмана п’ять боїв і у жодному швейцарець не зазнав поразки. В останньому бою, у вересні минулого року, Ортман ефектно переміг бразильця Майкона Бастоса.

video.png

Бізон же востаннє бився у серпні. Тоді він поступився дніпрянину Ідрісу Гезалову. Перед цим же Бізон у Полтаві «забив» Миколу Бруєва з Миколаєва.

video.png

Нагадаємо, що минулий вояж полтавського бійця на М-1 закінчився тріумфом. Максим Мельник у видовищному поєдинку переміг чеченсього бійця Адама Бакаєва.

Турнір М-1 Challenge 74 розпочнеться о 17:00 за київським часом. Пряму трансляцію можна буде побачити на російських каналах «Матч! Боєць» та «Бокс ТВ», а також на сайті m1global.tv.

Види спорту:

Футбольні турніри: