Єгор Лугачов: В ФК «Полтава» п’яний тренер проводив двогодинне тренування у тридцятиградусну спеку»

Єгор Лугачов

Колишній футболіст ФК «Полтава» поділився цікавою історією з часів перебування в клубі

Першого березня колишній футболіст московського «Спартака», ФК «Полтава» і «Гірника-Спорт» Єгор Лугачов лав інтерв’ю київському журналісту Роману Бебеху для проекту «FootballНub». Єгор поділився спогадами про свою кар’єру і не обійшов увагою і перебування у Полтаві. Зокрема розповів історію, як команда тренувалася під керівництвом п’яного наставника.

«Це було в Полтаві часів Іллі Близнюка», — розповідає Єгор. — Людина вийшла на тренування просто «в хлам». Це був жах. Здається, це було тренування у переддень матчу.»

«Була спека під тридцять градусів і ми тренувалися дві години. Він міг двадцять хвилин показувати одну вправу, про яку можна було взагалі просто сказати. Або раптом міг почати кричати типу „Стоп! Не туди! Назад! Чому туди!“. Я просто очманів. Дивлюся на людей, а всі в шоці. І ніхто не може нічого сказати».

Пропонуємо вашій увазі повну відеоверсію інтерв’ю.

video.pngВідео - vk.com/footballhubua

Ілля Близнюк тренував ФК «Полтава» в період з 2013 по 2015 рік після чого опинився у запорізькому «Меиалурзі». Єгор Лугачов грав у ФК «Полтава» у 2013-2014 рр. У березні 2014-го футболіст на правах оренди перебрався до «Гірника-Спорт». Сам Лугачов зазначав, що в нього були «непорозуміння» з тренерами команди.

Види спорту:

Футбольні турніри: