Полтавський боєць ММА Максим Мельник битиметься на турнірі в Москві

Максим Мельник наносить удар коліном

Маючи лише кілька днів на підготовку полтавець погодився замінити іншого спортсмена

Сьогодні у Москві відбудеться престижний міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств ММА «M1-Challenge75». У змаганнях братимуть участь бійці з України, в тому числі і один полтавець.

Максим Мельник битиметься у ваговій категорії 77 кг проти росіянина Данила Прикази. Противником Прикази мав бути німець Арда Адас. Проте німецькому спортсменові не видали візу до Росії і організатори змагань покликали на заміну полтавця Максима Мельника. У нашого спортсмена було лише кілька днів на підготовку. За два дні Максим скинув 6, 5 кг і готовий вийти на поєдинок.

Данило Приказа має у своєму професійному рекорді сім боїв. З них росіянин п’ять виграв, один програв, і одна сутичка закінчилася нічиєю. У рекорді Мельника — три перемоги і дві поразки.

Нагадаємо, що для Максима це вже не перший досвід виступів під егідою престижного промоушну «М-1 Global». У листопаді Максим яскраво переміг чеченця Адама Бакаєва.

video.png

Дивитися турнір онлайн можна на сайті M1Global.TV, а також російських каналах «Матч» та «Матч! Боєць». Початок о 17:30 за київським часом.

Види спорту:

Футбольні турніри: